entry'ler (56)

üç çocuk az en az beş olmalı

Başbakan bunu bosna-hersek te dillerdirmiştir 5 cocuk olayını bizde hala 3 bunun nedenide 2030 yılında kürt nüfüsü türk nüfusunu geçecek olması haa geçince sana giren çıkan bişey var mı derseniz yok banane hımıaa goyim zaten 3 cocuk diyo ama sanki kendisi büyütecek pezevenk onun için hiç kafanıza takmayım ama baskabana uyup korunmayı ihmal etmeyim yavru kurtlarım.

vampir olununca söylenecek ilk kelimeler

işkembede sirke sarımsak olmasın cınım.

kırmızı renk giyen erkek

sözlük değil ibne mabedi amuga goyim.

leyla ile mecnun izleyen ezik insan modeli

arkadaş siz ne konuşuyorsunuz bu dizi dünyanın en saygın dizi ve film otoritelerinden biri kabul edilen imdb tarafında 10 üzerinden 9.3 ile puanlandırılmıstır. ayrıca türkiyenin en iyi dizisi seçilmiştir ha bana göre türkiyede en iyi dizi behzat ç ama durum böyle.

bülent ersoy lu pepsi reklamı

sadece bir sosyal medya faciası.

keşke doğmasaydı denilen ünlüler

nihat doğan sperm israfısın.

otobüs insanı

cebinde parası yoktur ama gururu vardır. otobüs yolculuga basladıgı an o da kendi içinde yolculuga başlar.kimi zaman bir kız yanına oturdu diye ondan hoşlanır otobüs insanı. dertlidir otobüs insanı hep ayaktadır.ama özgürdür şehir onundur tabi akbil dolu oldugu sürece.

ekmek arası yapılabilecek yiyecekler

cips bir efsane.
tercihen ketçaplı.

melik gökçek in gay kültürüyle anlaşamamasıı

arkadas sözlük degil ibne mabedi bosver arkadas anlaşmasın ne yapıcan anlaşsa sana ne yararı olcak.

öğretmen gibi ders anlatan öğrenci

ipne çalısmıs sınava belli bu tip bi insanı gördüğünüz zaman ona konuyla hiç alakası olmayan bir soru sorun sonrada ama hoca bunu kesin soracagını söyledi deyin onu son dakika ögrenmeye çalısırken kafası karıssın böylece ortalama düşsün %100 işe yarıyor.

sözlük yazarlarının şu an aldığı kararlar

ygs den çıktıysa seneye günü gününe çalışacağımdan iyisi yoktur.

klasik türk kızı lafları

erkekler çok yüzeysel yaa sırf dış görünüşe bakıyorlar.

türkçe nin toplama dil olması

(bkz: divan ı lugatı türk) kaşgarlı mahmutun türk dilinin arapçadan bile üstün oldugunu gösteren yapıttır.

birbirine benzeyen ünlüler

Nejat işler acep tayyip erdoganın yeğeni mi sorusunu akıllara getiren benzerlik.
not:akraba değiller kaynak saglam.

aşkı bir cümleyle açıklamak

edit: biyokimyasal olarak fazla miktarda çikolata yemekten hiçbir farkı olmayan gereksiz eylem.

metal müziğin gürültüden ibaret olması

metal gözümüzü kapamak istediğimiz şeylere el atıyor.reddettiklerinizi baştacı ediyor.en çok korktugunuz şeyşere balıklama dalıyor.bu yüzden metal her zaman dıslananların kültürü olacak.
12 yasımdan beri metale olan sevgimi metali bayağı bulanlar akarşı savundum ama artık ne diyeceğimi çok iyi biliyorum. metali ya hissedersiniz yada hissetmezsiniz. metal size o herşeyi ele geçiren güç hissini vermiyorsa,saçlarınızı diken diken etmiyorsa,bunları hiç anlayamayabilirsiniz.öyle olsun anlamayan.çünkü metal konserlerinde etrafımda olan binlerce kişiye bakıyorumda sizsizde idare ediyoruz.Metal - A Headbanger's Journey (2005)

21 inci yy da hala eşcinsel ilişki yaşamamış insan

arkadas insan hayatı renklensin diye götünü verir mi? bi siktiriniz efendim.

yaran wc kapı arkası yazıları

-lütfen duvarlara yazı yazmayın.
alttaki duvarda- tamam.

kürdistan kurulsa türkiye daha rahat eder

vatan topragı verılır mı lan benim dedelerimin kankarıyla sulayarak aldıgı topragı almak için önce benim kanımı akıtmaları gerekir.

bir çocuğun muhakkak yaşaması gereken tecrübeler

aşagı mahallenin piçleriyle kavga etmesi.
© copyright 2005 - 2026