bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- nervio11
- velvet11
- özgünlüğün faydasız olması5
- 1 saatte 10 bira içmek8
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- slavko vincic15
- cinni uyanış2
- ben sana vurgunum3
- dana kuzu kıyma döner2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- vurgun yemek3
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- true hanın gazabı9
- playstation 13
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması4
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- çağla idi2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- bumble2
- domuz eti3
- bit pazarı2
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- yazık oldu yarınlara2
- bana yalan söylediler2
- tarla bellemek3
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- bimden tatlı almak2
- dune6
- yarrrrraaaak2
- çingeneyle sevişmek6
- true vs tuvalet terliği3
- istanbul un çok pahalı olması7
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği2
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- çekirgeler2
entry'ler (56)
Başbakan bunu bosna-hersek te dillerdirmiştir 5 cocuk olayını bizde hala 3 bunun nedenide 2030 yılında kürt nüfüsü türk nüfusunu geçecek olması haa geçince sana giren çıkan bişey var mı derseniz yok banane hımıaa goyim zaten 3 cocuk diyo ama sanki kendisi büyütecek pezevenk onun için hiç kafanıza takmayım ama baskabana uyup korunmayı ihmal etmeyim yavru kurtlarım.
işkembede sirke sarımsak olmasın cınım.
sözlük değil ibne mabedi amuga goyim.
arkadaş siz ne konuşuyorsunuz bu dizi dünyanın en saygın dizi ve film otoritelerinden biri kabul edilen imdb tarafında 10 üzerinden 9.3 ile puanlandırılmıstır. ayrıca türkiyenin en iyi dizisi seçilmiştir ha bana göre türkiyede en iyi dizi behzat ç ama durum böyle.
sadece bir sosyal medya faciası.
nihat doğan sperm israfısın.
cebinde parası yoktur ama gururu vardır. otobüs yolculuga basladıgı an o da kendi içinde yolculuga başlar.kimi zaman bir kız yanına oturdu diye ondan hoşlanır otobüs insanı. dertlidir otobüs insanı hep ayaktadır.ama özgürdür şehir onundur tabi akbil dolu oldugu sürece.
cips bir efsane.
tercihen ketçaplı.
tercihen ketçaplı.
arkadas sözlük degil ibne mabedi bosver arkadas anlaşmasın ne yapıcan anlaşsa sana ne yararı olcak.
ipne çalısmıs sınava belli bu tip bi insanı gördüğünüz zaman ona konuyla hiç alakası olmayan bir soru sorun sonrada ama hoca bunu kesin soracagını söyledi deyin onu son dakika ögrenmeye çalısırken kafası karıssın böylece ortalama düşsün %100 işe yarıyor.
ygs den çıktıysa seneye günü gününe çalışacağımdan iyisi yoktur.
erkekler çok yüzeysel yaa sırf dış görünüşe bakıyorlar.
(bkz: divan ı lugatı türk) kaşgarlı mahmutun türk dilinin arapçadan bile üstün oldugunu gösteren yapıttır.
Nejat işler acep tayyip erdoganın yeğeni mi sorusunu akıllara getiren benzerlik.
not:akraba değiller kaynak saglam.
not:akraba değiller kaynak saglam.
edit: biyokimyasal olarak fazla miktarda çikolata yemekten hiçbir farkı olmayan gereksiz eylem.
metal gözümüzü kapamak istediğimiz şeylere el atıyor.reddettiklerinizi baştacı ediyor.en çok korktugunuz şeyşere balıklama dalıyor.bu yüzden metal her zaman dıslananların kültürü olacak.
12 yasımdan beri metale olan sevgimi metali bayağı bulanlar akarşı savundum ama artık ne diyeceğimi çok iyi biliyorum. metali ya hissedersiniz yada hissetmezsiniz. metal size o herşeyi ele geçiren güç hissini vermiyorsa,saçlarınızı diken diken etmiyorsa,bunları hiç anlayamayabilirsiniz.öyle olsun anlamayan.çünkü metal konserlerinde etrafımda olan binlerce kişiye bakıyorumda sizsizde idare ediyoruz.Metal - A Headbanger's Journey (2005)
12 yasımdan beri metale olan sevgimi metali bayağı bulanlar akarşı savundum ama artık ne diyeceğimi çok iyi biliyorum. metali ya hissedersiniz yada hissetmezsiniz. metal size o herşeyi ele geçiren güç hissini vermiyorsa,saçlarınızı diken diken etmiyorsa,bunları hiç anlayamayabilirsiniz.öyle olsun anlamayan.çünkü metal konserlerinde etrafımda olan binlerce kişiye bakıyorumda sizsizde idare ediyoruz.Metal - A Headbanger's Journey (2005)
arkadas insan hayatı renklensin diye götünü verir mi? bi siktiriniz efendim.
-lütfen duvarlara yazı yazmayın.
alttaki duvarda- tamam.
alttaki duvarda- tamam.
vatan topragı verılır mı lan benim dedelerimin kankarıyla sulayarak aldıgı topragı almak için önce benim kanımı akıtmaları gerekir.
aşagı mahallenin piçleriyle kavga etmesi.