bugün
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- hırvatistan12
- ispanya daki göçmen krizi7
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- kötülük2
- rüyada nervio yu görmek5
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- tatile sivasa gitmek5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- anın görüntüsü16
- stack overflow kopyala yapıştır4
- osmanlıcılar4
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- o kaç gram3
- forlove194
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- mutlu kalmak için öneriler4
- sümer dili6
- ılımlı islam5
- pforzheim şu an 26 derece2
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- para bok huzur yok2
- kadın bana aşık oldu resmen2
- hoşlanılan kızla kıvırcık ali dinlemek2
- yunanistan29
- ben bi duş alayım2
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- kendine inanmak2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- şanssız bir insan olmak4
- napiyonuz be ya2
- güzel cumartesiler2
- isveç6
- danimarka9
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- ekonomi2
- en son aldığınız iltifat14
- diyetteyken kitap okumak3
- finlandiya4
- akıl2
- iq testi4
- türk ateisti7
entry'ler (15)
yıllar önce başıma gelen olay. internetin faturasını neden ödemedin. tabakları niye yıkamadın vb.
kürt mantolu madonna.
soner yalçın erbakan.
soner yalçın erbakan.
zeytinburnu çocuğunun hepsini tokatlayacağı versustur efenim.
kurulsun mu yoksa kurulmasın mı diye türkiyeyi yönetenlerin kafa patlatığı gayriresmi ülke.
niye olunmasın? ateist olmak namussuz olmak mı ey mümin?
bir gün.
tek bir gün kalmalı.
benden kalacaksa geriye.
bir öpüş tadı dudağımda.
tek bir gün kalmalı.
benden kalacaksa geriye.
bir öpüş tadı dudağımda.
1-2 yıldır bu sayfanın adını duyarım ve arada bakarım. şu zamana kadar prim yaptıklarını görmediğim gibi, kendilerine karşı teşekkür edenleri dahi sayfalarından atacak bir kafa yapısına sahipler. övülmeyi sevmezler. bknz: bizi övdüğünüz için atıldın!.. gibi kelimeler görmek mümkündür. hakkında en çok iftira atılan ve tartışılan sayfa ya da adminlerinin deyimiyle otağ. çok büyük bir düşman kitlesi var. türkçüler bile sevmez bunları. nihal atsızın her sözünü de ayet kabul ederler. türkçülerin aksine alevilik şamanizmdir gibi saçmalıklar söylemezler. aleviliğe, ateistliğe, sunniliğe düşmandırlar. isa peygambere vitaminsiz derler. kadınlar çocuk makinesidir gibi saçma sapan düşünce yapısına sahiptirler. düşman olmadıkları bir şey yoktur. güneşe gideceğiz, gezegenleri istila edeceğiz gibi manyakça paylaşımları vardır. işin tuhaf yanı bu paylaşımlarıda bilimsel kanıtlarla açıklarlar. herkesin beynine girerler. çok tehlikeliler.
osmanlıcı arkadaşlarda şöyle bir video hazırlamışlar https://www.youtube.com/watch?v=oDr3SJruQac
sonuç: akıl ve ruh sağlınız için tanıdıklarınızı bu sayfadan uzak tutmanızda yarar var. 50 yaşında örgü ören kadın bile kürtleri köle olarak kullanacağız bu sayfada yazmıştı. herkesin beynine giriyorlar.
edit: sayfaları yine kapandı sanırım face de gözükmüyor.
osmanlıcı arkadaşlarda şöyle bir video hazırlamışlar https://www.youtube.com/watch?v=oDr3SJruQac
sonuç: akıl ve ruh sağlınız için tanıdıklarınızı bu sayfadan uzak tutmanızda yarar var. 50 yaşında örgü ören kadın bile kürtleri köle olarak kullanacağız bu sayfada yazmıştı. herkesin beynine giriyorlar.
edit: sayfaları yine kapandı sanırım face de gözükmüyor.
Koca parası yemek için evlenmiş kadındır.
terör örgüt sempatizanların toplandığı sabah akşam mcdonaldsda karınlarını doyurduğu ama sanalda emperyalizm karşıtı slogan atanların takıldığı sözlüktür.
savaş yağmala yok et isti et diyesim geldi bir an. Sanırım acilen türkçü sayfaları takip etmeyi bırakmalıyım.
ben sana layik değilimdir herhalde, sen daha iyilerine layiksin vs. tipik bir istemiyorum artık lafıdır aslında.
fare sesleri duyuyorum, peynir atayım açlara biraz sevaba gireyim.
mirc kasardık eskiden buralarda. eskilerin tadı bir başkadır. birde chat kanallarına kadın kılığından giren erkekler vardır. onlarda az küfür yemedi.
millet nefes alana saldırıyor. rotobot falan affetmezler. robocopu bile ters yatırıp düz öperler.
aleyküm selam kardeşler. umarım iyisinizdir herkese selamlar