bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- nervionun merak ettiği yazar19
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler4
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- doğum haritası4
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- nervionun kedisi5
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- sevgilinin giyimine karışmak9
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- komşuları itici yapan detaylar7
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor2
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- zengin bacanak5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- ciguli vs velvet9
- türkiye'deki güvenilir vakıflar ve dernekler2
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- starbucks vs kahve dünyası4
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- arkadaşlar bakar mısınız21
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- katatespizartmasi17
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sünnetten akılda kalanlar6
- transfer dönemi3
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- merak edilen sözlük erkeği6
entry'ler (23)
insanın içinden yorgunluğu söküp çıkaran bir parça çok umutluydum epey tutulur diye ama olmadı zaza fournier tutmadı nedense bu ülkede.
şahsen iğrenç olabilir ama gercekten seviliyorsanız terinizin kokusu bile sevdiğinize iğrenç gelmiyor.bir erkek gerçekten seviliyorsa itici getirtemez kendini.
gerçekten dikkat çekilmesi gereken bir konuya çok güzel dikkat çekiyor, eartlings bence herkesin izlemesi gereken bir belgesel.insan olmanın ayrıcalıklarını bir yana bırakıp sorumluklarını hatırlatıyor. düşündürmekle kalmayıp pek çok seyi hissettirdiğinden etki kalıcı değişiklikler yaratabilir nitelikte.
Dini dar olmadikca sorun cikarmazlar kanimca.Insanlarin bas ortusunden once at gozluklerini cikarmalari gerek ne de olsa.
bu bayanson tıp fakültesinde girdiği derslerde tum ogrencilere işkence çektirmiştir.daha birinci donemleri olan ogrenciler br hatayla bu bayanın secmeli dersi olan gdo dersini alıp bir guzel ayvayı yemişlerdir.sınavı 50 soru dogru yanlış şeklinde yapan bayan öğrencilerin tarihleri kentleri kurumları insanları vs ne varsa hepsini ezberlemesini beklemektedir. sececekseniz bir daha dusunun. nazan hoca pişmanlıktır.kendinizi kendi elllerinizle yakmayın.bayan ziraat fakultesinde bir prof ama kendini ne sanıyor bilmiyorum.
kimleri göz kaçırır, kimileri süzer, süzmekten ziyade öküzün trene bakmasından beter halde gözleriyle yer elemanı.
latince içkili, kafası iyi anlamına gelmektedir.
çocukluk kahramanımdır. ailemizden biri gibiymişsine hissettirmişti kendini. şimdi dinleyince şarkılarını o yaşta bu şarkılardan ne alamışım diye merak ettiğim pek çok eseri vardır.
isveççe merhaba demektir. ikea kulturu diye buna denir.
bu ayıya dayı demeden gecemezsiniz. en korkunc ayı cocukluk travması sebei olabilir.
o otomasyonun markası mıdır şirketi midir nedir hiç çözememişimdir ama ders secimlerinde kendileriyle akrabalık baglarım epey guclenir.
babamızdır. emektar bfl muduru. okulunu evinden daha cok benimsemiştir, zorla emekli edilesiye dek ayrılmamıştır gorevinden. biraz tuhaftır da, mesela okul bahçesinde kısa kollu kızlara ne o yarı pehlivan gibi acılmışsın falan der. iyi niyetinden supheniz olsa dalarsınız aslında ama epey de diridir kendileri.
erol kose Allah belanı versin dedirten bir klibi var. ne ayak ya bu adam? izleyince kendime kufredilmiş hissediyorum klibi, muzik zaten korkunç, bu adama para kazandıran zevksizler kimse gidip kendilerini en yakın logar kapagından asagı atsınlar.
bunu da sevmedim deyecegim küfür edilecek ama napayım olmayınca olmuyor tonlama yok ritim insanın beynini uyuşturuyor bence sinemaya devam edeydi de muzige el atmayaydı. her yerde çaldıgından da bıkmış bunyemin reddetmiş olması olası
boylesi bir olay benim bile aklıma gelmemişti çocukken. boyle tepkilere karşı temkinli olmak lazım.
9gag bagımlıları için bambaşka bir anlam teşkil eder. me gusta, troll face, rage face, forever alone gibi çeşit çeşit suratlardır. pek cok ülkede ortak ifade dilidir internet için.
bir kitap. nedense tum arkadaslarım hayranlıkla okuduklarını idda etselerde okurken hiç hoşlanmadım. kanımca benim zevksizliğim.
bir kısım insan bonomo yahudi vs diye tutturmuş tepki gosteriyor ama sanki yarışmaya daha onceden caminin müezzini katılıyordu.
tbmmye bir de minder falan atıp gureşe tutuşsalar milletvekilleri tum ambiyans saglanmış olacak.
hayallerimde sesi hep gür tonlaması muhtesem olarak kurmuştum ki ses kaydını duyuncaya dek. hayal edilebilir bir ses tonlama değil. bagır bagır bagır bagır.. diye başlayan şiirini dinlerken daha bagır demey bırakmadan kendimden geçip ruyaya dalıyorum.