bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- en iyi antidepresan17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- chp'nin hali ne olacak58
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı5
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uysaljakoben12
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- isveç tunus maçı2
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- nataşalara para yedirmek9
- 2 saniyede ıslak kek tarifi2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- diyanetin abd'deki villaları16
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- saraca finch house6
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- 5 kilo dumbell2
- kötü biri olduğunu bilmek10
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kemal kılıçdaroğlu13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- kedi9
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- true denilen yazar16
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- recep tayyip erdoğan5
- kadınlar neyden hoşlanır3
entry'ler (48)
Eğer hayat size gerçekten bişeyler öğrettiyse bunlar yazılacak kadar kolay şeyler değildir.
Eyvallah'tır. Kabullenmektir. Başka türlüsü zarardır.
Türkiye gelişmiyorsa; birileri burda hala bir kızın meme büyüklügünü tartışıyorsa başka birileri hala gazeteye paran veren varmı diyorsa en çok entry anın görüntüsüne giriliyorsa sosyalleşmek bilgilenmek yerine ego tatmini için başlıklar açılıyorsa hala. işte bu yüzdendir..
Degil asgari üçret, yarısını dahi alsa utanmayacaksın. Başta şunu düşüneceksin o adam o maaşla senin eline buraya bu yazıları yazdıgın telefonu alıyorsa üzerine birde faturanı ödüyorsa sen o adamdan utanamazsın çünki o bir adamdır babadır. Sen utanıyorum dersen bu en büyük hain'liktir en büyük ayıptır babaya yapılan en büyük kötülüktür. ister bir lira alsın ister bin.. Herşeye rağmen o adam seni bu yaşına getiren kişidir canındır.
Babadır o BABA..
Babadır o BABA..
Yemekten zevk aldıgın kimseye hesap vermeden harcayabildigin,dagıtabildigin yada paylaşabildigin paradır.
Para gibi pis bi icadın en temiz halidir.
Para gibi pis bi icadın en temiz halidir.
Hayatın sizi yormuş bi anında neden herşey böyle kötü gidiyor nezaman düzelicek gibi şeylerden yakınarak somurtmuş, yüzünüz düşük, enerji sıfır bir halde yürürken yanınızdan elleri yada ayakları olmayan birisinin geçtigini ve ne kadar mutlu bir şekilde güldügünü yaşama tutunduğunu görürsünüz ya.orada durup bi düşünürsünüz dert diyerek kendinizi yiyip bitirdiginiz şeylerin aslında önemsiz olduğunu daha büyük sıkıntıları olanların bile hayata nasıl tutundugunu görürsünüz. Ve sıkıntım dedigüniz herşey yıkılıverir bir anda halinize şükredersiniz.
işte o detay aslında hayata dair içinizi burkan en önemli detaydır.
işte o detay aslında hayata dair içinizi burkan en önemli detaydır.
bir erkeksen eger başlarda evdeki tek huzursuzluk sebebidir. seni evden soğutan her olayda kafasını koparmak istedigin ama yapamadıgın şeydir. ama sonra en kıymetlin olur en yakın arkadaşın yanında küfür bile edebildigin hiçbirşeyin saklı kalmadıgı hatta bilerek anlattıgındır yarı annendir kız arkadaşındır kankandır herşeydir kısacası abla başkadır. en azından bir erkek için abla kelimesi çok şey ifade eder.
Herşey üst üste gelsin die bekliceksin biriksin dolsun die.
Sonra oturucaksın bir duvarın yanına bi şarkı açıcaksın ama bugüne kadar her dinleyişinde seni silen temizleyen o şarkı olucak. Bugünde ölmedim sabah olsun yarına bakarız diceksin orda siliceksin kafanı. Güzel terapi.
Kim yada ne olursan veya nasıl bi kişilik olursan ol bunu yap emin ol işe yarayacak. Akıl sağlıgına birebir.
Sonra oturucaksın bir duvarın yanına bi şarkı açıcaksın ama bugüne kadar her dinleyişinde seni silen temizleyen o şarkı olucak. Bugünde ölmedim sabah olsun yarına bakarız diceksin orda siliceksin kafanı. Güzel terapi.
Kim yada ne olursan veya nasıl bi kişilik olursan ol bunu yap emin ol işe yarayacak. Akıl sağlıgına birebir.
Erdem ergün - aşk dediğin
Diyelim ve geceyi bitirelim.
Diyelim ve geceyi bitirelim.
+ aşkım bizimkiler tatile gitti ev boş
- Ee aşkım
+ hani diyorum bize gelsen hem yumurta kırmayı ögretirsin bana aç kalmayım şimdi.
- Ee aşkım
+ hani diyorum bize gelsen hem yumurta kırmayı ögretirsin bana aç kalmayım şimdi.
Öyle bir dava yoktur arkadaşım. Bekleyen degil beklenen olmak lazım. illaki gelirmi diye sorarsanda; gelmez. Sen gidiceksin ama ona degil yoluna gidiceksin işine bakıcaksın.
görsel
Yanlızsan kafa dinlendirebilirsin.
Yanlızsan kafa dinlendirebilirsin.
Bilmiyorum garip birisi. Bi zirvede kendisiyle tanışma fırsatı bulduğum nadide insanlardan diyebilirim. Kafasına ulaşmak cidden zor. Marjinal takılan bi tip ve öyle gösteriş meraklısıda değil. Değişik yani. Seviyorum bu adamı edebiyatıda güzel severek okuyorum yani.
Boyu kısa ama aklı gerçekten uzun bir adam ciddi anlamda zeki, anlaşılması zor ve kendine has bi kişilige ve yaşam tarzına sahip birisi ve çoğu kişinin sevmemesinin sebebide budur aslında. Onu anlayıp çözemeyenlerin gözündeyse kötü karakterdir.
Bunu yapan adam akıllı adamdır. Burakıcaksın senin için çabalayanı görüceksin önce sonrasına bakılır. Erkekler kızlar için çabalıcak diye bir kaide kural nizam yoktur. Kimse tek bir kişiye muhtaç degildir.
saatin neredeyse sabah olması, uykunun beni çekmesi, yatagımın herzamankinden daha rahat hissettirmesi ama hepsine karşın uykuya direniyormuşum gibi hissetmem. işte bunu neden yaptıgımı düşünüyorum.
ideal erkek boyunun 1.90 ve üzeri oldugunu söylüyorlar. Bunu söyleyenlerin etrafında söyledikleri aralıkta kaç insan var buda bir merak konusu.
Baş ağrıtır söylediginin çoğu yalandır boş konuşur geneldede çok bilmişlerdir. Biraz uzak durmakta fayda vardır.
görsel
Günaydın.
Günaydın.
Uyuşturucudan beter bişey vardır adı çekirdek. bi oturursun başına burakamazsın bitmeden lanet bişeydir ama güzeldir. Yinede kaju degişilmezdir.