14 aralık 2006 bayer leverkusen beşiktaş maçı

maça nobre ile başlamayan, ali tandoğan'ı sağda oynatmak yerine solda oynatan, sol tarafta beraberlik yeteceğinde dolayı takımı defans oynatmak adına mehmet sedef'i oynatmayan tigana'nın taktik hataları yaptığı maç.

topsuz pozisyona koşan oyuncuyu, baki mercimek'in gereksiz olduğu halde yere indirerek, penaltından gol yememize sebep olan maç.

leverkusenli oyuncuların penaltı kullanılırken ceza sahasına girmesine rağmen, hakemin penaltıyı tekrarlattırmadığı maç.

vedran runje'nin bu kadar iyi oynadığı halde kaybettiğimiz, kendisi ilk müdahaleleri yapmasına rağmen defansımızın yetersiz olmasından dolayı iki şanssız gol yediği maç.

bobo'nun maçın ilk yarısında girdiği iki net gol pozisyonunu değerlendiremediği maç.

televizyonları başında milyonlarca insanın sevince boğulmak adına sadece gol yememeleri gerektiği halde, yedikleri iki golle beşiktaşlı sorumsuz futbolcuların insanları kahrettiği maç.

serdar kurtuluş'un beşiktaş'ta ne kadar başarılı olabileceğini gösterdiği, koray avcı'nın her zamanki gibi üstün performans sergilediği, ricardinho'nun elinden geleni yapmasına rağmen çabasının yetmediği maç.

kleberson'un devre arasında gönderilerek, yerine o bölgede oynayacak başka bir futbolcuya gerek olduğunu gösteren maç.

gökhan zan'ın eksikliğinin ciddi anlamda hissedildiği maç.

beşiktaş'ın 2007 uefa kupası mücadelesini noktaladığı maç.

(bkz: olsun be kartalım varlığın yeter)