bugün

football manager 2011

http://img638.imageshack....img638/5797/asoxasmxk.jpg

gerçekten müthiş. ramiresler beleş dzekolar modricler 8-9 milyon. demosundan ümitlendik hatalar olur düzeltilir dedik ama oyun yeni çıkmasına rağmen 2 yama yayınladılar hala saçmalıklar bitmek bilmiyo. önceden 1-2 sağlam adam transfer listesine konsa da almaya çalışsak diyoduk şimdi kimi alcağımızı şaşırıyoruz. agent sevdası yüzünden sıçtınız oyunun içine helaal ossun.. üstteki resim de sadece bi örnek. transfer listesindeki oyuncuları toplasan 50 milyon euro harcayarak premier ligde zirveye oynarsın o derece. hatta bak 4-3-3 dizilişiyle bi 11 çıkariim yanlarına da istenilen paraları yaziim:

gk-stekelenburg(3.4 m. euro) dr-onuoha(2.5) dc-alex silva(2.1) dc-mensah(2.4) dl-maxwell-(0) dmc-seydou keita(0) mc-gago(0) mc-ramires(0) amr-elia(15.25)* aml-modric(9) st-dzeko(11.5)

1-2 de yedek mesela: babel benayoun arizmendi consigli vs. vs. vs.

özetle agentlarınıza sokiim ben sizin ya. ulan adamlar resmen oyunu karıştırdı. hiç mi test etmediniz siz bu oyunu nası dikkatten kaçar bu kadar saçmalık.. ki bu daha ilk sezonun sonu. 1-2 sezon sora messi iniesta falan da transfer listesine konmak istiyomuş.

he bi de şey var bu oyuncular haricinde benim galatasaray'a aldığım adamlar falan var. fiorentina küme düştü zaten direk vargas'ı (8.5) montolivo'yu (12) jovetic'i (6.75) falan aldım. alırken de kimseyle bi transfer yarışı içinde değildim. normalde bu oyuncuların herbirinin başına en az 10 kulüp üşüşmeli. sora ajax suarez'i önerdi baktım kimse istemiyo onu da 6 milyona kapattım. ondan sora da zaten oyunu kapattım. ulan küme düşen takımın bütün oyuncuları takımı bırakmak zorunda mı çükkolar? 1 tane oyuncu bile mi çıkıp ben bu takımı serie a'ya çıkarmak için gerekirse götümü yırtıcam demiyo. hepsi mi sktir olup gitmek istiyo? biraz alternatifi de olmalı bazı şeylerin. en azından galatasaray'a montolivo'yu alamayalım, real madrid falan devreye girip sike sike kapsın elimizden. onu da bırak fiorentina küme düşüyosa bütün oyuncular olmasa bile 1-2 yıldız takımda kalmak istemeli arkadaş ne o öyle hepsi kaçıyo. ve ajax neden 6 milyona suarez'i önerir mantıklı bi açıklaması var mı bunun? çok satmak istiyosa önersin 20-25 milyona 6 milyon ne lan? 0 kuruşa ramires mi olur denyolar? tahammül edilir gibi bişe olsa neyse de olmaz bu böyle. aralıktaki yamayı beklicez artık..