bugün
- anın fotoğrafı12
- uludağ sözlük çeteleri3
- en boktan on yıl3
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- hırvatistan14
- aleyna tilki3
- kuran ı kerim meali3
- yüksek sesle gülmek6
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- arnavutluk3
- memati baş3
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- menemen9
- ismet pürmüz2
- dr pimple popper3
- nöbet5
- kral kaybederse4
- japonya24
- saraca bey bey birader2
- ekonomi3
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ölüm9
- iran2
- ogün samast3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- insanlara laf anlatmak3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- türk müsün türkiyeli misin12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- ölümü merak etmek2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- 2 ağustos 20262
- köfteci yusuf5
- her gün dışardan yemek yemek3
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- yunanistan29
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- forlove196
sözlüğün en güzel kızı olması için diğer sözlük bağyanlarının da aynı kefeye konup bir yarışma dahilinde belirlenmesi gerekir diyerek kalp kırmama misyonumuzu üzerimizden attıktan sonra, en bir güzel insandır alas. iskandinav mitolojisinin türkiye sınırları içine armağınıdır. hatta idun ile thrud arası gidip gelen bir tanrıçalığını da kabul etmek gerekir.
örneklerle işleyelim. resim bir idun;
http://img166.imageshack.us/img166/408/idunhj2.jpg
resimde çok net görüldüğü üzere, alas hanımın zerafetine, iyi niyetine ne kadar uygun ne kadar cuuukk oturmuş bir karakter idun. altın elmalarıyla dünyaya gençlik dağıtıyor. yani bu tanrıça insanın çocukluk fotolarını filan görenler bilir, Yaşlanmak nedir bilmez, 10 sene evvel neyse şimdi de, o!
ayrıca uzun sarı saçları güneşte ahenkle dans ederken, efenim kaldım ben şimdi... hımm... durup düşündüm...
ama evet mephisto var aşağıda, güzel kız! tanrıça dedik gerçekten bu haliyle hımm....
bir daha düşündüm....
tanrıça diyenin bile ağzını kırarım ben. dünya dışı bir varlık bu. başka bir boyutta tanımlamak lazım.
hımm... neyse
resim iki thrud;
http://home4.inet.tele.dk/svava/images/grus_joh.gif
bu temsili resimde görüyoruz ki alas hanımın iç dünyasına yolculuk yapabilmiş çizer kişi. o heybetli kıyafetler o muazzam kılınç... alas hanım'ın ruhsal altyapısını simgesel dünyada tamamlayan, onu bir bütün haliyle -sadece tanrıça güzelliğini değil aynı zamanda spirtual durumunu- özetleyen şahane bir çizim.
ve lakin bir de şu resim var;
http://forbiddenplanet.co...07/Thrud%20sample%201.jpg
resimde thrud diyor ki " gel sana öğreteyim! otur, otur.. eğer biran yoksa worcester sosun yoksa, ben o pub dediğin yeri dağıtırım." işte alas hanim'in thor'ın kızı olduğunu ve de isminin güç anlamına geldiğini özetleyen bir resim. dışardan bakıldığında ne kadar iri yarı gözükmese de sanki bir aesirli savaşçiymişcasına baltasını savurabilecek güce sahip bu kişi. tucimania da iyi bilir ki, mermi hızında, balyoz ağırlığında yumruklarıyla bir domuz sürüsünü 15 dakikada parça pinçik eder bu alas hanim.
yani bir yandan zerafetini her daim korurken, yeri geldiğinde kıç tekmelemesini* de bilen, görgülü, saygılı, efendi ama delikanlı, sevecen, hoş muhabbet lakin lafı gediğine değil, gediği lafa oturtan bir kişi.
yani şimdi bunca paragraftan sonra diyecek bir kelime bulamıyorsam tanımlamak için ben ne yapayım, türkçem bu kadara yetiyor!! ingilizce desen eh işte maksimum she is magnicifent* derim. almanca sie ist Göttin der alten Erde* derim. fransızca "voulez vous danser avec moi?"* derim yanlış olmasın.
böyle bir analar neler doğuruyor breeh breh breh breh breeehh...
edit: eski bir söylenceye göre freyja kanı taşıyormuş bu naçizane hanımefendi.
yalnız araştırmalarımız, deneylerimiz sırasında şu ana kadar freyja'nın "güzellik", "çekicilik" ve "büyü" özellikleri dışında -belki savaş da olabilir ama- arta kalan ve "freyja"'yı "freyja" yapan meziyetlerine rastlanmadı.
dokuz gezegenli diye bilinen güneş bile bizi yanıltabiliyorsa*, ilerde freyja olduğunu kanıtlayan bulgulara filan ulaşırız, sonra "sen 'freyja değil' demiştin otobüste sürtünerek geçen pis adam!" filan dersiniz. mahçup olurum, o nedenle büyük konuşmuyum şimdi.
örneklerle işleyelim. resim bir idun;
http://img166.imageshack.us/img166/408/idunhj2.jpg
resimde çok net görüldüğü üzere, alas hanımın zerafetine, iyi niyetine ne kadar uygun ne kadar cuuukk oturmuş bir karakter idun. altın elmalarıyla dünyaya gençlik dağıtıyor. yani bu tanrıça insanın çocukluk fotolarını filan görenler bilir, Yaşlanmak nedir bilmez, 10 sene evvel neyse şimdi de, o!
ayrıca uzun sarı saçları güneşte ahenkle dans ederken, efenim kaldım ben şimdi... hımm... durup düşündüm...
ama evet mephisto var aşağıda, güzel kız! tanrıça dedik gerçekten bu haliyle hımm....
bir daha düşündüm....
tanrıça diyenin bile ağzını kırarım ben. dünya dışı bir varlık bu. başka bir boyutta tanımlamak lazım.
hımm... neyse
resim iki thrud;
http://home4.inet.tele.dk/svava/images/grus_joh.gif
bu temsili resimde görüyoruz ki alas hanımın iç dünyasına yolculuk yapabilmiş çizer kişi. o heybetli kıyafetler o muazzam kılınç... alas hanım'ın ruhsal altyapısını simgesel dünyada tamamlayan, onu bir bütün haliyle -sadece tanrıça güzelliğini değil aynı zamanda spirtual durumunu- özetleyen şahane bir çizim.
ve lakin bir de şu resim var;
http://forbiddenplanet.co...07/Thrud%20sample%201.jpg
resimde thrud diyor ki " gel sana öğreteyim! otur, otur.. eğer biran yoksa worcester sosun yoksa, ben o pub dediğin yeri dağıtırım." işte alas hanim'in thor'ın kızı olduğunu ve de isminin güç anlamına geldiğini özetleyen bir resim. dışardan bakıldığında ne kadar iri yarı gözükmese de sanki bir aesirli savaşçiymişcasına baltasını savurabilecek güce sahip bu kişi. tucimania da iyi bilir ki, mermi hızında, balyoz ağırlığında yumruklarıyla bir domuz sürüsünü 15 dakikada parça pinçik eder bu alas hanim.
yani bir yandan zerafetini her daim korurken, yeri geldiğinde kıç tekmelemesini* de bilen, görgülü, saygılı, efendi ama delikanlı, sevecen, hoş muhabbet lakin lafı gediğine değil, gediği lafa oturtan bir kişi.
yani şimdi bunca paragraftan sonra diyecek bir kelime bulamıyorsam tanımlamak için ben ne yapayım, türkçem bu kadara yetiyor!! ingilizce desen eh işte maksimum she is magnicifent* derim. almanca sie ist Göttin der alten Erde* derim. fransızca "voulez vous danser avec moi?"* derim yanlış olmasın.
böyle bir analar neler doğuruyor breeh breh breh breh breeehh...
edit: eski bir söylenceye göre freyja kanı taşıyormuş bu naçizane hanımefendi.
yalnız araştırmalarımız, deneylerimiz sırasında şu ana kadar freyja'nın "güzellik", "çekicilik" ve "büyü" özellikleri dışında -belki savaş da olabilir ama- arta kalan ve "freyja"'yı "freyja" yapan meziyetlerine rastlanmadı.
dokuz gezegenli diye bilinen güneş bile bizi yanıltabiliyorsa*, ilerde freyja olduğunu kanıtlayan bulgulara filan ulaşırız, sonra "sen 'freyja değil' demiştin otobüste sürtünerek geçen pis adam!" filan dersiniz. mahçup olurum, o nedenle büyük konuşmuyum şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar