bugün

murat yılmazyıldırım

Dün akşam Konya Kulübe Kafedeki konserinde bulunduğum,konser ardından üniversitemizin gazetesi için ropörtaj yaptığım kendi halinde sanatçı.

Düş sokağı sakinleri dağılmasına rağmen hala düş sokağı sakini olarak bilinir.Grup kurulurken kendisi düş sokağı fikrini öne sürmüş "sakinleri" Murat Çelik tarafından eklenmiştir.Ki Murat Çelik sakin bir insandır.Murat Yılmazyıldırım ise düş sokağında hala gezinmektedir.Zaten ikisinin de ayrı müzikler yaptığını daha grup varken bile iyi bir müzik dinleyicisi olan herkesin idrak edebileceği aşikardır.

Konservatuarda Kontrbas eğitimini yarıda bırakmıştır.Oldukça iyi bir müzisyendir.Her albümündeki müzikal tat farklıdır ama albümler kendi içinde sözsel ve melodik konsepte sahiptir.Konser performansı şahanedir.Beraber çalıştığı müzisyenlerle beraber sahnede değişebilen atraksiyonlar yapmaktadır.Dünki konserinde oldum ben 'i söylerken coşmuştur.Bendir i eline aldığında dikkat edilmesi gerekir.

Aşk onun için merkezdedir.Doğaya,insana vb. olan aşkların haricinde en büyük aşkının Allah olduğunu söyler.Hep mesajlar verir bunun üzerine.Kimi insanlar tarafından poliyannacılık olarak algılansa da içtendir.

Bitki çayı uzmanıdır ayrıca.

Serbest vezin sembolik şizofreni adlı bir kitabı vardır.

Yeni albümü yakında çıkacaktır ve adı hakkında ser verip sır vermemektedir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar