bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- arkadaşlar bakar mısınız9
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- müzik haramdır4
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler3
- true yazar mı sorunsalı4
- eğirdir gölü3
- faik öztrak4
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- gocu43
- beyazsemsiyeliyabanci48
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- kızının düğününde oynayan baba8
- the gilded lily3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sssilvermist11
- şovalye ruhlu erkek2
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- opi2
- ona bir şey söyle18
- bu devirde fes giymek5
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- ısparta10
- buddy dude20
- taziye çadırı2
- kürdistan3
- yagmurcu6
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- ets tur ile balayının zehir olması2
- halkın gelir düzeyinin yükselmesi4
- togg'a lpg taktırmak11
- yapay zeka moderatörü17
bipolar rahatsızlığı olan insanın nafile çabasıdır. mani atakların sıklaştığı döneminde; çevresindeki herşey, tüm dünya, ağırçekim gelecektir. şarkılar sıkıcıdır, işi sıkıcıdır, arkadaşları sıkıcıdır. o herkesin analizini kafasında anında yapar bitirir. ortamlarda da boy gösterir ama gel gelelim yalnızdır işte. en basit sorulara felsefik cevaplar verme eğilimindedir ve soru cevaplar kafasında hızla birbirini ezer, tabi sorulan soru cevapsız kalabilir. yani adamımız çok hızlı düşündüğünden ve sürekli çeliştiğinden sorulara cevap veremez hale gelebilir. bipolar bozukluk toplumda çok sık rastlanılmadığından ve bilinmediğinden toplum kişiyi algılayamaz. kendine güven tavan yaptığından arkadaşımız kimseleri beğenemez hale gelir, karşı cinsle arasında bir zeka duvarı örülmüştür. duvarı aşıp geçebilen çıkmazsa yalnızlık senelerce sürebilir. (bkz: ben) içindeki tükenmez enerjinin kökünü kazımak için madde bağımlılığı ile, işkoliklik ile veya sporda kendine yüklenerek yorgun düşmeyi umut eder, ama nafile. bunların hiçbiri çözüm değildir.
tek çözüm psikatriste gidip etraflıca durumu anlatmaktır. verilen ilaçların yan etkilerine 1-2 hafta katlanıp, yavaş dönen dünyayı hızlandıramayacağımızdan, kendisini yavaşlatması gerektiğini kabul etmesidir.
tek çözüm psikatriste gidip etraflıca durumu anlatmaktır. verilen ilaçların yan etkilerine 1-2 hafta katlanıp, yavaş dönen dünyayı hızlandıramayacağımızdan, kendisini yavaşlatması gerektiğini kabul etmesidir.
Gündemdeki Haberler
