bugün

sivas tan nefret etme nedenleri

şehir merkezi ufacıktır,yürüyerek 20 dakikada arabayla 50 dakikada gezersiniz.evet yanlış okumadınız arabayla gezmek daha uzun sürer,çünkü sivasta kırmızı ışıklar 82. saniyeden gerilemeye başlar.eşinizle dışarda elele gezemezsiniz çünkü mutlaka üç beş çapulcu öküz gibi bakar afedersiniz.kimseye adres soramazsınız çünkü yardımcı olmazlar.yürümeye kaldırım yoktur çünkü bütün kaldırımlar otopark olarak işgal edilmiştir.araba kullanamazsınız ama hava şartlarından değil,sivasta insanların yüzde 45 i yolun ortasından yürür.toplu taşıma araçlarında en az 3 genç cep telefonundan müzik dinler ama kulaklı ile değil,baya hoparlörden bangır bangır dinler.devlet hastanesi kadın hastalıkları bölümüne eşinizi götürdüğünüzde içeri sizi almazlar,sizde diğer erkekler gibi koridorda beklersiniz.la gardaş,nidüüün,canını yidüüm gibi lafları sokakta gezerken yüksek sesle duyarsınız.bunları neye dayanarak mı söyler siniz? benim gibi mecburen nefret ederek 6 yıl yaşarsanız.evet sivas benim sevmediğim bir şehirdir.

not=sivas ta öğrenci olarak yaşamadım.
© copyright 2005 - 2026