bugün
- gelecek partisi'nin kapanması9
- üşüyen erkek6
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması5
- japonya20
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı5
- mal varlıklarınız nelerdir4
- sağa sinyal verip sola dönmek6
- battal gazi4
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- ketçap aromalı ruffles2
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- klima çarpması4
- yazarlara gelen son mesaj2
- gürcistan25
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- günaydın sözlük uyanın artık2
- ağlamamak için kendini tutmak12
- ctrlx22
- kırgızistan8
- prensesler gibi uyanmak3
- sabaha bir şiir bırak2
- ahmet davutoğlu4
- geceniz nasıl geçiyor7
- hewal ebo18
- kuran da namaz yok21
- çin8
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- geceye bir şarkı bırak17
- lahmacunu elle yiyen kız14
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- ilgi isteyen kız16
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- yeni yazarlara öneriler3
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- suca suruklenen cocuk8
- antalya şu an 28 derece4
- tez yazmak4
- cep telefonu4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- içim yanıyor be sözlük7
- hikayeyi devam ettir52
- alison blaire2
- nickten isim tahmini yapmak71
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
yav arkadaş buraya çok ağır şeyler yazmak istiyorum da yazamayacağım. insanın üzerinde kimyevi etkilerin çok ama çok büyük değişiklikler yarattığı muhakkak, Sonuçta hayatımızı yönlendiren kimya lakin bir erkek olarak anadan doğma sinirliyim, anadan doğma adrenalinim tavan yapmış, anadan doğma kadınların anlayamayacağı sorumluluklar alıp kendini harap etme yetim var, e uyku düzeni denen şey zaten yok günde ortalama 3-5 saat uyuyorum. ama bana çıkıp kimse kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde saka yapmayın dostlarım bugun biraz var bende dedirtemiyor. Çünkü yaptığım mallıkların bir tarafımda patlayacağını biliyorum. Ama günümüz modern kadınlarında bu patlama olasılığı düşük olduğu için istedikleri gibi sömürebiliyorlar. Mesele ben sinirli olsam bir boş sözümde başka bir erkek veya erkek grubu sopalayabilir, hatta ve hatta öldürebilir.
Veya başka bir zaman, ne bileyim 3-4 gündür uykusuzum diyelim haliyle kafa bi milyon resmen leylayım en ufak bir duygu boşalmasında gözümden iki damla yaş gelse lüzumsuz yere o olay kadın tarafından binbir türlü anlaşılabilir zayıflık, düşkünlük veya aşırı sevgi vs vs.
Bu yüzden ben napıyorum dayak yememek için veya dayak atıp içeri girmemek için adam yaralamamak öldürmemek için veya acziyet gibi algılanacak duygusallıklar yapmamak için kendimi kontrol ediyorum.
Siz de az da olsa etmeye çalışın arkadaş. Dayak yemeyeceğiz, ağlamamız zaten normal, mıymıyımızı birileri çekmek zorunda diye insanda olması gereken en önemli yeti olan kendini kontrol yetisini yok etmeyin.
ek: şöyle zor böyle zor diyecek hatunlara da boş bir yolda giderken arkadaki bir arabanın kısa süreli dıt diye korna çalması yüzünden el frenini çekip arabadan inip tek kişi olarak üç kişiye karşı magandalık yaptıracak kadar bunaldığın, mallaştığın zaman oldu mu he? olmamıştır siz anca size değer verenlere kafa tutmasını bilirsiniz. diğerlerine karşı tavırlarınız genelde hep hayalidir.
Veya başka bir zaman, ne bileyim 3-4 gündür uykusuzum diyelim haliyle kafa bi milyon resmen leylayım en ufak bir duygu boşalmasında gözümden iki damla yaş gelse lüzumsuz yere o olay kadın tarafından binbir türlü anlaşılabilir zayıflık, düşkünlük veya aşırı sevgi vs vs.
Bu yüzden ben napıyorum dayak yememek için veya dayak atıp içeri girmemek için adam yaralamamak öldürmemek için veya acziyet gibi algılanacak duygusallıklar yapmamak için kendimi kontrol ediyorum.
Siz de az da olsa etmeye çalışın arkadaş. Dayak yemeyeceğiz, ağlamamız zaten normal, mıymıyımızı birileri çekmek zorunda diye insanda olması gereken en önemli yeti olan kendini kontrol yetisini yok etmeyin.
ek: şöyle zor böyle zor diyecek hatunlara da boş bir yolda giderken arkadaki bir arabanın kısa süreli dıt diye korna çalması yüzünden el frenini çekip arabadan inip tek kişi olarak üç kişiye karşı magandalık yaptıracak kadar bunaldığın, mallaştığın zaman oldu mu he? olmamıştır siz anca size değer verenlere kafa tutmasını bilirsiniz. diğerlerine karşı tavırlarınız genelde hep hayalidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar