bugün

sözlük yazarlarının itirafları

çok iyi oldu be sözlük keyfim yerine geldi şanslı saydım bugün kendimi.

o kafeye sadece müziklerini çok sevdiğim için giderim dans eden insanları da çok tatlıdır. klasik bira-burn ikilimi içiyordum hiç görmediğim bir yerden geldi çarpı verdi bütün hepsi yere döküldü özür diledi saolsun, gerçi gerek yoktu o güzelliğe bir gülümseme yeterdi.

ben böyle içten gülümseme görmedim gerçekten mutlu ve hiç bir derdi olmayan bir insan olmalı. bana yenisini ısmarlamak istedi kibarca red ettim. 5 dakika sonra elinde bir bardak o gülümseyişle geldi üzgün olduğunu söyledi ve içmemi istedi. içinde burn'un de olduğu güzel bir tonikti kendi seçimi olmalı eminim.

bu kadar hayat dolu bir gülümseyiş daha olamaz sözlük. 5. bardaklarımız bittikten sorna elimi tuttuğu gibi sahneye çıktık saat 11 den 2 ye kadar dans ettiğim başka bir gün olmamıştı. Sonra olmaması gereken bir şarkı çaldı' fairytale '
öptü beni demekki periler gerçekmiş. ben zaten bir tek filmlerde kızlar parmak ucunda erkeklere sarılır sanırdım.

saatlerce durmadan dans eden peri ve ben. bu şarkının başından sonuna kadar hiç oynamadan tam ortada ve o hala parmaklarının ucunda durarak beni öptü. şarkı bitince bir kaç çiftin daha aynısını yaptığını gördüğümü hatırlıyorum.

bugünü hiçbir zaman unutmuycağını söyleyen peri gitmesi gerektiğini söyledi gerçekten bugünün büyüsünü bozmamak istiyor gibiydi tatlı bir üzüntü vardı yüzünde.

dışardan güzel görünmediğimi biliyorum ama gülümsemek istedim içindeki o gülümse gücünün bir kısmını bana bulaştırmış olmalı gözlerimin içi bile gülüyordu kalkıp ona sarıldığımda yüzümü eliyle tuttu o ilk gördüğüm ve benimkine göre 5 kat daha güçlü gülüşüyle bana baktı çilek kokulu güzel bir öpücük bıraktı dudağıma. daha güzel bir veda olamazdı. elini bıraktım başımı hafifçe eğerek selam verdim beni taklit ederek aynısını yaptı sonra parmaklarının ucunda hafifçe zıplarcasına gitti.

unutmadım sözlük itiraf burda:

itiraf ediyorum içimde hiç cinsellik yoktu be sözlük. öyle ilk görüşte aşık falanda olmadım sadece çilek kokulu bir peri gördüm. ben bugün şanslıydım *

edit: yer bodrum.