bugün

heart of darkness

sene 1999, kuzenin ailesi olan teyzeciklerim(ki zenginler) bir bilgisayar almışlar. deli gibi meraklısıyız, mayın tarlasının hastasıyız da aynı zamanda. bir de pc'nin yanına heart of darkness gibi bir oyun hediye gelmiş. kuzencikler acemi, oyunda sürekli takılıyorlar. ben de bilgisayar alması için ailesine mızmızlanan velet parçasıyım. bilgisayar sahibi olmak da kolay iş değil o zamanlar.

kuzenler sırf bu oyun için beni evlerine davet ediyorlardı. günlerce onlarda kalıp sadece bu oyunu oynuyorduk. (oynuyordum.) çok da zor bir oyundu şerefsiz, bıyıklarımız çıkmadan saçlarımız beyazlardı.
bu arada teyzem de rahatsız olmaya başladı tabi. milenyuma girerken bilgisayarlar 2000'e geçişte sorun yaşayacak, virüs girecek, çökecek (ki o zaman için tehlikeli bir kelime bu çökmek kelimesi) derken -atv, shot tv ve kanal d habere de buradan selamlarımı yollarım- beni de başlarından atmak için bilgisayarı kaldırdılar bir süreliğine. bu arada o oyunu da yok etmişler.

bende de o zamanlar ingilizce sıfır ve oyunun ismi bana oldukça yabancı. oyun hakkında isim olarak hiçbir şey hatırlamıyorum. ama o günden beri oyunu hatırlamaya çalışıyordum.

-11 sene sonra-

işte, aradan geçen 11 sene bana kabus gibiydi. ızdırap çektim resmen. tam 11 senedir bu oyunu arıyordum. tüm eski oyun sitelerine baktım, arattım durdum. sonunda bugün, şu an, şu saniyelerde bir şekilde oyunun adını öğrendim. artık gidip iş bulup, çalışmaya başlayıp, okulda derslerime katılıp; kim bilir belki evlenirim falan da lan.

eğer bu oyuna şu an sahip olan varsa biri bana ulaştırırsa çok sevinirim.

bir gün sonra ekleme: torrent sağ olsun. lan ne güzel oyunmuş ya.