bugün

kadın

dünya üzerindeki en acayip şey.

adamlar zamanında "bunlarla uğraşılmaz" demişler ki yapmamışlar. bugün "kadın araştırma enstitüsü'nde çalışıyom abi" diyen insanlar görebilirdik yoksa. eminim birilerinin aklına gelmiş, geldiği gibi de gitmiştir. boşa masraf yapmak istememiştir.

bakınız, sözlükte çok dikkatimi çekiyor. şu bkz olan değil. bakın diye diyorum. bakıyor musun? hşt, burdayım lan! böyle topluluk içinde birisine el kol edenleri de hiç sevmem ha.

her neyse, olaya geleyim.

sözlüklerde erkeklerin affedersiniz tepiş sokuş işlerini rahatlıkla yapabildikleri, bağyan yazarların hoşuna gitmeyecek türden entryler girdikleri falan söyleniyor. neymiş? kadınla erkek eşitmiş. e tamam. peki bu durumda ne olur? kadın rahatsız oluyorsa erkek bunu yapmaz.

ama sözlük kadınları, hepsinin tanrı ayrı ayrı cezasını versin(çekmeleri gerektiği kadarını eheh, tanrı'yla konuştum haberler iyi), bunu "o zaman biz de yapacaz!" şeklinde anlıyorlar.

gerek ekşi'de, gerek ulu'da, gerek inci'de... yok lan, inci'de değil.

görüyorum. yaran diyaloglar başlığına entry giriyor kadın.

- merhaba isveçli misiniz
+ evet
- (arkadaşıma dönerek) çok taş yhaa!

be *buraya küfür gelecek* karısı, bu kadar gerizekalı mısın lan? neymiş efendim, erkekler "am meme göt" başlıkları açıyormuş, heidi klum başlığının altına "taş gibi karı" yazıyormuş bilmem ne...

siktir git brad pitt başlığına "yakışıklı aktör" de. kimse bir şey demez. ama "ay hans'ı görünce ıslanıyorum ya" diyeceksen siktir git, yerin sözlük değil. koca moca da bulunmuyor burda, hadi bakayım.
© copyright 2005 - 2026