bugün

chp nin bu ülke için tek bir çivi çakmaması

ülke için birşeyler yapmayı "inşaat amelesi gibi çivi çakmak" olarak görenlerin doğal karşıladığı durum.ayrıca düzeltmek lazımdır , türkü söylememiştir ama kasedi (bkz: deniz baykal nesrin baytok ilişkisi)çıkmıştır chp nin.

chp de sistem böyle yürür , atatürk ü örnek alırlar ama yanlış atatürkü... gidip bakarlar resimlerine bir resimde oturuyordur , bir resimde ayaktadır , bir resimde yazı yazıyordur. sonra heykellerine bakarlar ; birinde ayakta, birinde oturuyor birinde at üstünde... hepsinin ortak bir özelliği vardır, kımıldamıyordur! bir resim yada bir heykelin kımıldaması beklenemez öyle değilmi? ama işte gelde anlat günümüzün darbe sever chp sine. o yüzden bu kımıldamayan hareket etmeyen şeyleri örnek alır günümüzün chp si, fikirleri örnek alması gerekirken ebediyete kadar kımıldamayacak olan heykeli örnek alır o heykel gibi olmaya çalışır. başa geçtimi heykel gibi durur, resim gibi poz verir , asla kımıldamaz.

o yüzdende yerinden hiç kımıldamayan ahmet necdet sezeri çok sevmişlerdir. tıpkı ideal bir atatürk heykeli gibi hiç kımıldamamıştır yerinden, hiçbirşey yapmamıştır veto etmek dışında.