bugün

kemal kılıçdaroğlu

yakışmayan kişidir. kim ne derse desin istediği kadar dürüst olsun - ki o da tartışılır- yakışmıyor. birincisi parti liderliğine ikincisi de ana muhalefete yakışmıyor. gitsin ssk'da falan işlere baksın. ona da kızmıyorum aslında. iki gün şov yaptı ve şakşakçılar sayesinde kendini başbakan olabilecek biri sandı temiz niyetle...
ama olmuyor...
daha muhalefeti bile beceremiyor ve parti yönetme gibi bi konuda bile yetersizken biz ondan başbakanlık bekliyoruz...
sen git başbakanın cephede çömelmesine öyle bir yorum yap sonra ben ana muhalefetim de..
hiç olmadı... çocuk kavgalarına döndü bu adamın yaptıkları iyice. hani mahallede kavga ettiğimiz bi çocuğa laf atarken elimizde malzeme kalmadığında derdik ya: ''oğlum senin baban da amma tipsiz haa'
aynen böyle oldu işte. son icraatinden bahsetmeden geçemem tabi...
idam edilen gençlerle ilgili konuşurken ağlayan başbakana 'timsah gözyaşı' dedi...
bu muhalefetlik değildir hatta adamlık değildir.. bu mu yani senin muhalefet anlayışın?
lütfen kemal kılıçdaroğlu. biliyoruz iyi bir aile babasısın ve çevrende de sevilen bir insansın..
ama olmuyor işte beceremiyorsun. ana muhalefet olmak bambaşka bir şey. hele başbakan olmak sayısız devletin başkanlarıyla başbakanlarıyla muhatap olmak bambaşka şeyler...
lütfen bırak bu işi de git ssk müdürlüğü dalan yap alıştığın gibi...
kimse senden bu yaştan sonra değişmeni beklemiyor.
© copyright 2005 - 2026