bugün

ilk öpüşme

hatırlamak istemediğimdir.öpüşmeyi değil.. öpüşüleni..

aslında öpüşmeyi de.benim ilk öpüşmem hiç öyle masum olmamıştı.bu entry i erotik hikayeden uzak tutmaya çalışacağıma söz veriyorum.

ya da şöyle özetleyeyim.ilk öpüşülen kişinin de ilk öpüşmesi olması önemli biraz galiba.. o masumiyet için.. daha açık olmak gerekirse siz heycan içindeyken karşınızdakinin profesyonel yiyişken olduğunu hissetmek o an için ergen bünyede tavan yaptırsa da aslında o ''ilk öpüşme'' duygusundan uzaklaştırıyo insanı.ilerde hatırladığında gülümseyemiyebiliyorsun.

benim asıl ilk ''masum'' öpüşmem ilk gerçek aşkımlaydı bu yüzden bana göre.. ikimizinde ilk değildi yine evet.ama sanki daha önce hiç öpüşmemiş gibiydik ikimiz de.. bence önemli olan da bu.

entry'e mola verirken şöyle bi yukarılara çıktım.aniden öpüp kaçmalar falan.. ben bunların hepsini kaçırdım ilk sevgilimleyken yani ilk ''öpüştüğüm'' sevgilimleyken.

vaudeville for vendetta'nın (bkz: böyle büyürdü her düş/#5948773) adlı yazısında/başlığında en sonunda bişeyler karalamıştı.* hepsini özetleyen bu belki de..

''önceleri bir düştü aşk, gülümserdik uyurken;
sonra bir düştü aşk, dudağından kaldırdık kahpelerin.''

ilk öpüşme sinemadaydı.. filmin ilk yarısı bitmiş moladayken ''ee bu muymuş film'' demişti.mesajı almıştım tabi.''daha film bitmedi'' . demiştim.heeyyt yavrum bee! resmen I ve not finished yet demişim hatuna.hatun işi bitirmiş kafasında tabi.ben bu paragrafa başlarken duygusal planlamıştım ama siktir et hiç bozmıycam.ikinci yarıda bayaa gaza getirmişim heralde aç karı yedi bildiğin.bilseydim bi şekilde beslerdim filmden önce anuna koyim be.

eve dönerken attığı ilk mesajı ''bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim''di.öpüşmeden daha çok hatırlarım bunu.daha kötü koyar hep nedense.

ben ona hiç teşekkür edemedim..