bugün

101 numarali adam

vay anasını satayım, çok yalancı bir yazardır.

türkçüler adına yalan yanlış bilgiler paylaşmıştır. türkçüler türk kızlarını aşağılarlar gibi götünden tespitler uydurmuştur. ne kadar ahlaksız bir yazardır bu 101 numaralı adam. tüh tüh...

götünden tarih de uydurur. çeçen tarihini türk inkilap tarihinde incelendiğini iddia eder gerizekalı arkadaşlarıyla. bilmeden siyasi tarih muhabbeti eder. çok namussuz bir davranıştır bu. vay be ne kadar yalancı bir adam oldun sen dostum!

bu saydıklarım yalancılıktan öte namussuzluktur. bunları yapanlar da kendilerini çok iyi bilirler. bi sürü halinde gezmeyi bıraksınlar. sabahtan beri bakıyorum, boş işlerle uğraşıyorlar.

ve 101 numarali adamin verdiği screensht lara da baktım. vay be, bir insan lafı götünden bu derece anlar. bu olayı takip edenler de çekinmesin istesinler yahu. şerefli gözükmeye çalışan soysuzları iyi görün. sözlük bunlardan oluşma, biri kanıtım var derse isteyin.

kolay gelsin 101 numarali adam. bu sefer başına ciddi yalancılar dadanmış. ve bu dağ havasına alışmış adamlar ısrarla sana "yalancı" diyeceklerdir. ne yapsınlar, onlar da bunun eğitimini aldı, soylarında kanlarında var.