bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- cendere calarken entry girmek4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- asansörde kalmak7
- yaşar nuri öztürk4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- erkek eti gurmesi4
- ilgi isteyen kız16
- sözlükte kavga etmek6
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sevilen kızın zort diye ossurması2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- arkeoloji bölümü5
- seksi bırakmak5
- biyolojik antropoloji5
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- abdullah öcalan7
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- casio2
- insan olmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- yabani semizotu3
- cinli birine bulaşmak3
- gocu12
- amerika birleşik devletleri4
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- çanakkale4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- malay erkek2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum7
- seni seviyorum2
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bursa vs edirne7
- aylık 409 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- herkesin artık tanım yapması6
vay anasını satayım, çok yalancı bir yazardır.
türkçüler adına yalan yanlış bilgiler paylaşmıştır. türkçüler türk kızlarını aşağılarlar gibi götünden tespitler uydurmuştur. ne kadar ahlaksız bir yazardır bu 101 numaralı adam. tüh tüh...
götünden tarih de uydurur. çeçen tarihini türk inkilap tarihinde incelendiğini iddia eder gerizekalı arkadaşlarıyla. bilmeden siyasi tarih muhabbeti eder. çok namussuz bir davranıştır bu. vay be ne kadar yalancı bir adam oldun sen dostum!
bu saydıklarım yalancılıktan öte namussuzluktur. bunları yapanlar da kendilerini çok iyi bilirler. bi sürü halinde gezmeyi bıraksınlar. sabahtan beri bakıyorum, boş işlerle uğraşıyorlar.
ve 101 numarali adamin verdiği screensht lara da baktım. vay be, bir insan lafı götünden bu derece anlar. bu olayı takip edenler de çekinmesin istesinler yahu. şerefli gözükmeye çalışan soysuzları iyi görün. sözlük bunlardan oluşma, biri kanıtım var derse isteyin.
kolay gelsin 101 numarali adam. bu sefer başına ciddi yalancılar dadanmış. ve bu dağ havasına alışmış adamlar ısrarla sana "yalancı" diyeceklerdir. ne yapsınlar, onlar da bunun eğitimini aldı, soylarında kanlarında var.
türkçüler adına yalan yanlış bilgiler paylaşmıştır. türkçüler türk kızlarını aşağılarlar gibi götünden tespitler uydurmuştur. ne kadar ahlaksız bir yazardır bu 101 numaralı adam. tüh tüh...
götünden tarih de uydurur. çeçen tarihini türk inkilap tarihinde incelendiğini iddia eder gerizekalı arkadaşlarıyla. bilmeden siyasi tarih muhabbeti eder. çok namussuz bir davranıştır bu. vay be ne kadar yalancı bir adam oldun sen dostum!
bu saydıklarım yalancılıktan öte namussuzluktur. bunları yapanlar da kendilerini çok iyi bilirler. bi sürü halinde gezmeyi bıraksınlar. sabahtan beri bakıyorum, boş işlerle uğraşıyorlar.
ve 101 numarali adamin verdiği screensht lara da baktım. vay be, bir insan lafı götünden bu derece anlar. bu olayı takip edenler de çekinmesin istesinler yahu. şerefli gözükmeye çalışan soysuzları iyi görün. sözlük bunlardan oluşma, biri kanıtım var derse isteyin.
kolay gelsin 101 numarali adam. bu sefer başına ciddi yalancılar dadanmış. ve bu dağ havasına alışmış adamlar ısrarla sana "yalancı" diyeceklerdir. ne yapsınlar, onlar da bunun eğitimini aldı, soylarında kanlarında var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar