bugün
- hünkar beğendi vs alinazik7
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- kova burcu erkeği akrep kadını3
- en lezzetli balık21
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi4
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı3
- birikim yapmak5
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog2
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek2
- acı gerçekler2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması5
- ellerim bos gonlum hos5
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- nejat uygur2
- lost vs prison break2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- true nickli yazar24
- deprem2
- israil10
- dünya2
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- karşı cinsteki en itici özellik12
- sabahları nefret edilen şeyler10
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- ben geldim naneler13
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
- çok seviyorsan birini2
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- anın görüntüsü25
- garip bir rüya gördüm5
- gocu33
- karton toplarken cin musallat olması6
- mansur yavaş14
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- asena keskinci3
moderatör sikmek şeklinde bir başlık açtığı için ağır derecede cezalandırılmış yazar.
şimdi bu durumda objektif olmak lazım, ne yazardan yana, ne moderasyondan yana, bariz bir taraf tutmadan olaya yaklaşalım.
evet yaklaştık, ne görüyoruz?
bok, hem de bombok, peki neden?
söyleyeyim, sabahtan akşama kadar ona buna, kimileri için kutsal sayılan değerlere çatır çatır küfredilirken, aşağılanırken ortada görünmeyen moderasyon, bu ve buna benzer durumlarda bir anda peydah oluveriyor.
hiç eleştirilmeyelim, hiç hicvedilmeyelim istiyor efendiler, ha belki üslup konusunda haklı olabilirler, 'moderatör sikmek' çok ağır gelmiş olabilir -ki bana göre asla ağır değil, kaldı ki moderatör kelimesi sadece sözlük moderatörü için kullanılmaz- ama ben yazının içeriğini okuyanlardan biri olarak, yanlış hatırlamıyorsam moderasyona yönelik bariz bir hakaret vb.. görmedim, gören varsa beri gelsin.
ha haydi oldu diyelim, kardeşim 120 gün nedir ya? insan olun biraz insan.
bir derdim var'da, nickinin görünmemesi rahatlığıyla, önüne gelen yazarla taşşak geçen o herif kim bilmiyorum ama o adam burda moderatörlük yapıyorsa, bu ve buna benzer başlıkların açılması gayet normal ve kaçınılmazdır.
sen moderasyon olarak yazarları ciddiye almazsan, yazarlar da seni ciddiye almaz güzel kardeşim, ha biliyorum ki sikinizde değil, e o zaman benim de sikimde değil, neden olsun ki?
hadi beni de 520 gün çaylak yapın ya da silin ne bileyim, kötü yanlarınızı işaret edenleri bir an evvel susturun ki, kendinizi iyi zannedin, bu, beceriksiz ve korkakların, ellerindeki gücü kullanma biçimidir.
ve siz bir hayli beceriksiz ve korkaksınız sevgili moderasyon!
düzeltme: düzelttim.
şimdi bu durumda objektif olmak lazım, ne yazardan yana, ne moderasyondan yana, bariz bir taraf tutmadan olaya yaklaşalım.
evet yaklaştık, ne görüyoruz?
bok, hem de bombok, peki neden?
söyleyeyim, sabahtan akşama kadar ona buna, kimileri için kutsal sayılan değerlere çatır çatır küfredilirken, aşağılanırken ortada görünmeyen moderasyon, bu ve buna benzer durumlarda bir anda peydah oluveriyor.
hiç eleştirilmeyelim, hiç hicvedilmeyelim istiyor efendiler, ha belki üslup konusunda haklı olabilirler, 'moderatör sikmek' çok ağır gelmiş olabilir -ki bana göre asla ağır değil, kaldı ki moderatör kelimesi sadece sözlük moderatörü için kullanılmaz- ama ben yazının içeriğini okuyanlardan biri olarak, yanlış hatırlamıyorsam moderasyona yönelik bariz bir hakaret vb.. görmedim, gören varsa beri gelsin.
ha haydi oldu diyelim, kardeşim 120 gün nedir ya? insan olun biraz insan.
bir derdim var'da, nickinin görünmemesi rahatlığıyla, önüne gelen yazarla taşşak geçen o herif kim bilmiyorum ama o adam burda moderatörlük yapıyorsa, bu ve buna benzer başlıkların açılması gayet normal ve kaçınılmazdır.
sen moderasyon olarak yazarları ciddiye almazsan, yazarlar da seni ciddiye almaz güzel kardeşim, ha biliyorum ki sikinizde değil, e o zaman benim de sikimde değil, neden olsun ki?
hadi beni de 520 gün çaylak yapın ya da silin ne bileyim, kötü yanlarınızı işaret edenleri bir an evvel susturun ki, kendinizi iyi zannedin, bu, beceriksiz ve korkakların, ellerindeki gücü kullanma biçimidir.
ve siz bir hayli beceriksiz ve korkaksınız sevgili moderasyon!
düzeltme: düzelttim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar