bugün

inci sözlük

amaçlarını henüz anlayamadığım sözlükümsü oluşum. emin olmamakla birlikte bir anarşizm bir project mayhem rüzgarları estirmeye çalıştıklarını düşünmekteyim. eğer amaçları cidden bu doğrultudaysa acilen anarşizm hakkında bilgi edinmelerini tavsiye ediyorum. zira sürekli küfür etmeleri ve saçma sapan saldırılar düzenlemeleriyle; anarşizmi kaldırımları sökmek, cam çerçeve indirmek, önlerine geleni kırıp dökmek, duvarlara anarşi işareti çizmek sanan ve ortalarda "fuck the system" diye dolaşan cahil cühela yeni yetmelerden pek bi farkları olduğunu sanmıyorum.
okan bayülgen'in programına yaptıkları saldırının ardından, paçalarının tutuşması sonucu yazdıkları "bize dava açacakmışsın ama o kızlar sana küfür etmedi, evet biz sürekli küfür ediyoruz, şöyle düşünüyoruz, böyle yapıyoruz ama şu nedenlerden dolayı bık bık bık" tarzında, çelişkilerin allahı olan o mektuptan hiç bahsetmiyorum.
işi gücü olmayan ve kendini ancak bu şekilde mutlu edebilen bu kadar fazla insan olduğunu görmek, bu genç yaşımda ciddi derecede endişelendiriyor beni.