ıssız adam sendromu

ıssız adam sendromu iki kategoride incelenebilir. *
1-duygusal ıssız adam sendromu: kimseye bağlanamama, ciddi ilişkiye girememe, kalabalıktan uzaklaşma durumu. bu sadece erkeklerde değil kadınlarda da pek tabii bulunabilen sendromdur. kişi kuvvetle muhtemel bir kazık yemiş; aldatılmanın ne demek olduğunu tekrar tekrar öğrenmiştir. artık ne hayata güveni vardır, ne de insanlara. dolayısıyla her sözü yalan kabul eder, kimseye güvenemez, kimseyi hayatına alıp bağlanamaz. tek gecelik ilişkiler yaşar, geçer gider.

2-piçsel ıssız adam sendromu: bunun duyguyla falan alakası yoktur arkadaşım. bildiğin piçlik durumudur. tek gecelik ilişkiler yaşar, evli kadınlarla/adamlarla kocalarının/karılarının da dahil olduğu grup seks olaylarına girer. istediğiyle yatıp kalkar, iş sevgili olmaya gelince 'ayyy, ama ben kimseye bağlanamıyoooruuuueeamm. kimseyelen ciddie ilişkiyeaa giremiyoruuuaam. senle ilkili dagıl' der arkalarına bakmadan uzaklaşır. olayın kesinlikle duygusal komponenti yoktur. direk mekanik olarak adamın/kadının tek isteği cinselliktir **. gerisi, kurulan cümleler de olayın teferruatı yani kamuflajıdır.

el özet: her iki durumda da ister duygusal ıssız adam sendromu olsun, ister piçsel ıssız adam sendromu olsun bu tip kişilerden kadın/erkek demeden uzak durulması gereklidir. zira bunlardan hiçbir cacık olmaz.