bugün

5816 sayılı atatürk ü koruma kanunu

düşünmeyi bilmeyen siyasal islamcıları, Feodal kürt döküntülerin, marksistiz deyip tam tersi feodal kürt döküntülerine sahip çıkanları " Düşünce özgürlüğü bahanesiyle" Mustafa Kemal Atatürk'e ve Onun ilke ve devrimlerine hakaret etme amaçlı rahatsız oldukları yasadır.

Sen önce bir seviyeye gel, adam ol, eğitimli ol, Türkiye Cumhuriyetinin üniter yapısından rahatsız olma, millete kara propaganda yapma ondan sonra konuş.

Ulan hitler gibi bir adam bile vakti zamanıyla propagandayla Şah oldu bu dünyada, "Propagandanın gücü yığınlar üzerinde çok büyük güçtür" şimdi tutup Başbuğ'u senin o pis, kara çirkin propagandana mı, hakaretlerine köpekliklerine mi feda edeceğiz. Sen onun büstlerine pisle, Söylemlerine hakaret et, devrimlerine hakaret et, Yaptıklarına ve Türkiye için çizdiği yol haritasında Türklüğün yapacaklarına hakaret et, Türklüğe hakaret et sonra tamam tamam.

Gençler siz bilmiyorsunuz herhalde veya hafife alıyorsunuz herhalde ama Ermeniler, Rumlar bir zamanlar anadoluda yaşıyordu. şimdi yaşamıyorlar. demem odur ki Türklükle uğraşmayın altından kalkamazsınız.