islamda orospuluk

efenim bilgilerinize arzedilmek istenen şey şu ki, sünnilerin şiilere bok atma seansları, muta nikahı öyle, mecusi böyle, abdullah ibn sebe şöyle tamamen küçük çükün büyük çüke karşı olan kıskançlığından kaynaklanıyor. bunu kendi aranızda hall edebilirsiniz. şia sözcülüğü yapmak istemem, yaparsam ikiyüzlülük olur zira.. çünki şiadan değilim.


ama her ne kadar şiadan olmasam da, ben sadece bir olgudan bahsettim (sebebi az sonra), iyilik kötülük zemininde bir yargıda da bulunmadım, ve de en önemlisi sadece bu türlü davranışların ağır bir kadın istismarı olduğunu söylemekle beraber bunun kitabi dayanaklarının -dolaylı olarak legal- olduğunu da belirttim. takdir edilmesi gerekir ki, genelevde kadınlarla sikişip günaha girmektense, bu ihtiyacı helal yollardan gidermek daha münasiptir - islama göre tabii. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki muta nikahı sadece şiilerde değil, sünnilerde de yaygındır. zira sünni peştunlar, dağıstanlı şafii lezgiler de yer-yer ihtiyaçlarını bu yolla gideriyorlar.

velhasıl abiler ve ablalar, muta nikahi islamda (tabi yeni bi vahiy falan gelmediyse) caizdir ve de bendeniz bunu fahişeliğin, namı diğer orospuluk müessesesinin meşrulaştırılması olarak görüyor.