bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- kilo verdiren gıda4
- linkedin4
- ismail kartal10
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- yıllık yazısı3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi3
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- sivas divriğiye yerleşmek2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- koyun yoğurdu3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- asansörde kalmak2
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- 2026 dünya kupası13
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- ulukışla2
- çiftehan2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kemal derviş5
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- sistem patlamış4
- ortalama bir insan olmak2
- bugün ne yedin10
- egay sucukcu7
- en iyi yanık kremi5
- şu anda ne yapıyorsun19
- bir gün ölecek olmak6
- vedat muriqi2
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- sokaktaki çocuk sesleri4
- en iyi terapi6
- kemal kılıçdaroğlu12
- çekya2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- kademeli emeklilik sistemi2
- hayatın en acı gerçeği2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir daha doğmayacak olmak2
Herkes fikrini beyan ederken ünlü isimlerimiz de vuvuzela hakkındaki düşüncelerini açıkladılar:
Aziz Yıldırım: Çok hoş bir sesi var, sevdim bu aleti. Herşeyden önce içinde r olmaması büyük avantaj...
Ertem Şener: Kara kıtanın en güneyinde, Eskiden Zulu savaşçılarının savaş öncesi çaldıkları aletti o, işte sayın seyirciler... O Vuvuzela, futbolseverler için tam bir bela!
Ahmet Çakar: Vuvuzela'yla flamenko çalsınlar bikini giyerim!
Sadri Şener: Eriksson ile yaptığımız temaslardan sonuç alamazsak onunla da görüşeceğiz. Kimse merak etmesin en iyi Teknik Direktörü getireceğim.
Hüseyin Çimşir: Şut çekebilsem Real Madrid'de oynardım. Pardon, konumuz vuvuzela idi değil mi? Sesi güzel bir enstrüman olsaydı mozart vuvuzela kullanırdı.
Ömer Üründül: Sesi boğucu falan ama, çok organize çalıyorlar. Acaba Blok vuvuzela mı bu Erdoğan?
Erman Toroğlu: Şimdi Şansal, bilir misin kuru vardır fasulye vardır, yeriz biz, severiz ya millet olarak.Ama sonra şey olur hani. Bir koku kaplar etrafı, hani o koku öncesi bir ses çıkar ya, bu vuvuzela aklıma onu getiriyor.
Şansal Büyüka: Aman hocam...
Yılmaz Özdil: Güney Afrika'da Konfederasyon Kupası varmış. -vuuu! 2010'da da Dünya Kupası olacakmış. - vuuu! Zela savaşından sonra ne demişti Sezar? Veni, Vici vidi! Fatih'in arslanları, inanıyoruz size.Oraya gidip hepsini yeneceğiz!
Reha Oğuz Türkkan: Vuvuzela diye bildiğimiz şey, aslında bildiğimiz zurnadır. 16. yy başlarında Güney Afrika'ya akınlar düzenleyen Türk Levendleri oraya götürmüştür bu enstrümanı. Diğer ismi lepatata, yerlilerin levent kelimesini telaffuzundan gelir.
Mehmet Topuz: Vuvuzela sesiyle doğdum ben... Kırlarda bayırlarda vuvuzela eşliğinde coşar, oyunlar oynardık. En sevdiğim müzik sorulduğunda vuvuzela peşrevi derdim. Babam "Yeter artık Mehmet, yoruldun" derdi ama ben o sese aşıktım. Ölürsem beni vuvuzela eşliğinde gömsünler.
Burhan Öçal: Şimdiye kadar hep doğu-batı sentezi yaptım. Yeni albümümde de kuzey güney sentezi yapacağım. Vuvuzela ve Tulum düetiyle dünya kültürleri arasında köprü kuracağız.
Deniz Baykal: Bu gürültünün sorumlusu AKP zihniyetidir. Meclise vuvuzela hakkında soru önergesi verdik. Türk halkı sahipsiz değildir.
Recep Tayyip Erdoğan: Tarihine saygı gösteriyorum bu aletin. Yoksa benim sesim ondan daha gür çıkar.
Ertem Şener: Vuvuzela'nın 16 kardeşi var biri zurna
Kemal Kılıçdaroğlu: Zahid Akman istifa ederse bu gürültüden kurtuluruz!
Ertem Şener : Her yerinden üflüyorum Vuvuzela !
Aziz Yıldırım: Çok hoş bir sesi var, sevdim bu aleti. Herşeyden önce içinde r olmaması büyük avantaj...
Ertem Şener: Kara kıtanın en güneyinde, Eskiden Zulu savaşçılarının savaş öncesi çaldıkları aletti o, işte sayın seyirciler... O Vuvuzela, futbolseverler için tam bir bela!
Ahmet Çakar: Vuvuzela'yla flamenko çalsınlar bikini giyerim!
Sadri Şener: Eriksson ile yaptığımız temaslardan sonuç alamazsak onunla da görüşeceğiz. Kimse merak etmesin en iyi Teknik Direktörü getireceğim.
Hüseyin Çimşir: Şut çekebilsem Real Madrid'de oynardım. Pardon, konumuz vuvuzela idi değil mi? Sesi güzel bir enstrüman olsaydı mozart vuvuzela kullanırdı.
Ömer Üründül: Sesi boğucu falan ama, çok organize çalıyorlar. Acaba Blok vuvuzela mı bu Erdoğan?
Erman Toroğlu: Şimdi Şansal, bilir misin kuru vardır fasulye vardır, yeriz biz, severiz ya millet olarak.Ama sonra şey olur hani. Bir koku kaplar etrafı, hani o koku öncesi bir ses çıkar ya, bu vuvuzela aklıma onu getiriyor.
Şansal Büyüka: Aman hocam...
Yılmaz Özdil: Güney Afrika'da Konfederasyon Kupası varmış. -vuuu! 2010'da da Dünya Kupası olacakmış. - vuuu! Zela savaşından sonra ne demişti Sezar? Veni, Vici vidi! Fatih'in arslanları, inanıyoruz size.Oraya gidip hepsini yeneceğiz!
Reha Oğuz Türkkan: Vuvuzela diye bildiğimiz şey, aslında bildiğimiz zurnadır. 16. yy başlarında Güney Afrika'ya akınlar düzenleyen Türk Levendleri oraya götürmüştür bu enstrümanı. Diğer ismi lepatata, yerlilerin levent kelimesini telaffuzundan gelir.
Mehmet Topuz: Vuvuzela sesiyle doğdum ben... Kırlarda bayırlarda vuvuzela eşliğinde coşar, oyunlar oynardık. En sevdiğim müzik sorulduğunda vuvuzela peşrevi derdim. Babam "Yeter artık Mehmet, yoruldun" derdi ama ben o sese aşıktım. Ölürsem beni vuvuzela eşliğinde gömsünler.
Burhan Öçal: Şimdiye kadar hep doğu-batı sentezi yaptım. Yeni albümümde de kuzey güney sentezi yapacağım. Vuvuzela ve Tulum düetiyle dünya kültürleri arasında köprü kuracağız.
Deniz Baykal: Bu gürültünün sorumlusu AKP zihniyetidir. Meclise vuvuzela hakkında soru önergesi verdik. Türk halkı sahipsiz değildir.
Recep Tayyip Erdoğan: Tarihine saygı gösteriyorum bu aletin. Yoksa benim sesim ondan daha gür çıkar.
Ertem Şener: Vuvuzela'nın 16 kardeşi var biri zurna
Kemal Kılıçdaroğlu: Zahid Akman istifa ederse bu gürültüden kurtuluruz!
Ertem Şener : Her yerinden üflüyorum Vuvuzela !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar