burçlara göre seks pozisyonları

bin yıldır var olan burçlar geyiğinin, yeni yeni türemiş; "yatakta nasıl olunmalı(?)" sorusuna mukabil cevapları. internette dolaşırken karşılaşabilirsiniz; ben önermiyorum. her isteyen, her istediğini, istediği gibi serbestçe yapabilmeli bence; kısıtlamak ne ki?

buyurunuz:

koç: üstte olmayı sevdiklerinden, hâkimlik duygusu ağır basmaktaymış.

boğa: değişik fantezi sahipleri olduklarından, mutfak, özellikle de buzdolabının önü öngörülmüş bu burçtakilere. balkon ya da çatı da olabilir tabii.

ikizler: televizyonun karşısında, koltuğun üzerinde, birçok şeyi birarada yaparak. açık pencere önü var bir de; bu da benden.

yengeç: kaşık pozisyonu birebirmiş. bu sırada partner, erotik dokunuşlar yapabilir, hatta yalayabilirmiş bile, belli mi olur?

aslan: burçları, erojen bölgelerinin vücutlarının arka bölümünde yoğunlaştığını söylüyormuş. korkunçluğa bak: erkeksen yandın amk!

başak: "en iyisini kendim başarırım" demekten vazgeçip, partnere de bir şans verilmeliymiş! ilginçleşiyor bu iş: "bir sen, bir ben" durumu bu!

terazi: (kadınlar için) misyoner pozisyonu tam bunlara göreymiş. sırtüstü yatarak kendilerini daha iyi hissedebileceklermiş böylece. (erkekler için) kendilerini kadınlara bıraksınlar!

akrep: muhteşem hayal güçlerini kullanmak ve değişik pozisyonlar yaratmak... öneri bu!

yay: en duyarlı yerler kalçaları olduğundan, sevişme sırasında üstte olmayı denemelilermiş.

oğlak: bel bölgeleri bunlar için önemliymiş ve partnerlerini o tarafa yönlendirmelilermiş. belinizi kırmayın.

kova: yoga yapar gibi seks önerilmekte. kama sutra denemeleri muhteşem olur. pala amca da iş yapar.

balık: görüntüye önem verdiklerinden, değişik giysiler (hemşire, itfaiyeci, foseptikçi, doktor, cellat vs.) içerisinde seks yapmaları tavsiye olunuyor.
* *