inci sözlük

dünyada süper kahraman olmadığı için yazarlarının da tek başına süper kahraman olmasına gerek olmayan sözlük.. inci sözlüğün sadece ve sadece eğlence amaçlı kurulduğunu anlamayanların da bok attığı oluşumdur ayrıca.. dj'lere adam haklı beyler, özet geç, inciya rakos dedirttikçe eğleniyoruz lan var mı ötesi? anketleri manipüle edince eğleniyoruz kime ne?

3. şahıslara küfür etmemeyi korkaklık olarak gören insanları da bize gösteren oluşum.. hiç kimse aptal değil çocuğum sözlüğü zor durumda bırakacak entryler tabi ki girilmiyor.. yoksa ne anlamı kaldı oradaki topluluğun?

içerisinde hakaret olmadığı için hakaret seviyesi diye bir şeyin olmadığını bilmeyenlerin de bok attığı oluşum.. oradaki küfür noktalama işareti gibidir canım benim, insanları aşağılamak için kullanılmaz.. çünkü orada kimse kimseden üstün değildir.. herkes orospu çocuğudur orada.. orada kimse "aa bu bana orospu çocuğu dedi annemin namusu kirlendi" diye düşünmez.. bu hastalıklı beyinlerin düşüncesidir..

ekleme: yapılan eylemler kesinlikle suç unsuru taşımamaktadır.. birkaç kendini bilmez canlı yayınlara küfür içerikli mesajlar atsalar da genelde atılan mesajlar sadece mottoları içeren komik mesajlardır.. halka açık programlara istediğin gibi mesaj atma hakkından yararlanılmaktadır sadece..