bugün

kemal kılıçdaroğlu ve ergenekon un canlanması

götümle güldüğüm iddia. artık muhafazakarlar zeki olmak durumundadır, derin devlet sadece ülke içi aparatlara sahip filan mı sanıyorsunuz lan siz? ülke dışından hiçbir etkileşimi yok. ha canım, ha gülüm öyle! güldürmeyin lan adamı. o derin devletin yaptığı darbe ile 30 yıl alan genişlettiniz, sermaye sahibi oldunuz, imam hatipler gibi ortaçağ zihinli insanları yetiştiren kurumlarda militan yetiştirme olanağı sağladınız. o derin devletin ayan beyan darbe yapmış parçacıklarını yargılamadınız.

size iktidar servis edenler, ecevit'e apo'yu ve iktidarı servis edenler, bugün aynı servisi chp'ye yapınca ne halt etmeye ağlıyorsunuz ulan?

muhafazakar olmayı ve hali ile uydu hükümetler aracılığı ile yönetilmeyi siz talep ettiniz. bedeli bu. size karşı sürek avı başlatacak insanlar desteklendiğinde ağlamayacaksınız. ulan gören de ecevit'e son iktidarında destek vermediniz filan sanacaklar.

çocuk mu kandırıyorsunuz lan?

gidin camide satın bu ucuz tavırları. buralarda alıcısı çıkmaz. almaya niyetlenin de ağzına tokatı yapıştırıverir, aklını başına toplatırız.

neyse fazla da kızmamak lazım. cinlere inanan insanların siyaset bilimi algısı da maalesef bu kadarcık olabiliyor. gülünç ortaçağ bebeleri sizi.