bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- dede tavsiyeleri5
- erkekler neden evlenmek ister13
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- günün sözü11
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- hangi sözlük kızısın10
- borsada dönen dönerler4
- donald trump'un türk askerini övmesi2
- para yok huzur var9
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- seninle şöyle olabildik6
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- apo'nun villası2
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- diablo 52
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- erkek aşagı erkek yukarı6
- kürdü sevin21
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız3
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- diablo2
- hangi winx kızısın5
- olympique marseille3
- güne almanca bir cümle bırak11
- ramazan ayı2
- ateist5
- yazarların cuma akşamı planları3
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- en son ne aldınız2
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- çocukken en sevilen çizgi film3
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- saddam hüseyin8
çok yoruldum. her perşembe akşamı, bu klavyenin başına geçip parmaklarımı yormak zorunda mıyım ben? deli mi sikti beni? ama illa gel bana çemkir diyorsunuz. kaşananı kaşıyalım o halde.
matmazel... verdiğim taktikleri uygulamaya başladığın nasıl da belli oluyor. o asil duruşunla, hiç uslubunu bozmadan nasıl da yerin dibine soktun bihter orospusunu. asaletinizle, hanımefendiliğinizle dövdünüz onu bebeğim. insan içine çıkacak yüz bırakmadınız kızda. ama unuttuğunuz bir şey var ki, bihter'in suratına tükürseniz yarabbi şükür der. o yüzden kalan süreniz boyunca da size zulmetmeye devam edecektir.
nihal... kızım artık biraz büyü ya. dilimde tüy bitti sana büyü demekten. 'behlül, burası da senin çalışma odan olsun' demez misin saf saf. mis gibi holdingde çalışmayan beho evde mi çalışacak. bence sen o odaya ana kumanda masası kur. evin heryerine kamera sistemi döşe ve o odadan bilgisayarlar vasıtasıyla sürekli behoyu izle. sıçsa haberin olur hem bu sayede. hep ben mi öğreticem sana bunları. çalıştır kız biraz saksıyı. hoş gerçi seninki harbi saksı.
nihat... doğru yoldasın bebeğim. senin için iki yüzlü diyorlar ama sen hiç aldırış etme onlara. olman gereken yerdesin, senin yerin babanın yanı. katyanın yanına saiti de alın derim ben. çıkarın o gül gibi çocuğu hapisten. katya ile saitteki parçaları birleştirseniz bu işi oracıkta çözmüş olursunuz zaten. hadi göreyim seni.
diğer ucuz şahsiyetlerin adlarını dahi ağzıma almak istemiyorum bu gece. sayemde prim yapıyorlar. haftaya devam ederiz artık. kalın sağlıcakla.
matmazel... verdiğim taktikleri uygulamaya başladığın nasıl da belli oluyor. o asil duruşunla, hiç uslubunu bozmadan nasıl da yerin dibine soktun bihter orospusunu. asaletinizle, hanımefendiliğinizle dövdünüz onu bebeğim. insan içine çıkacak yüz bırakmadınız kızda. ama unuttuğunuz bir şey var ki, bihter'in suratına tükürseniz yarabbi şükür der. o yüzden kalan süreniz boyunca da size zulmetmeye devam edecektir.
nihal... kızım artık biraz büyü ya. dilimde tüy bitti sana büyü demekten. 'behlül, burası da senin çalışma odan olsun' demez misin saf saf. mis gibi holdingde çalışmayan beho evde mi çalışacak. bence sen o odaya ana kumanda masası kur. evin heryerine kamera sistemi döşe ve o odadan bilgisayarlar vasıtasıyla sürekli behoyu izle. sıçsa haberin olur hem bu sayede. hep ben mi öğreticem sana bunları. çalıştır kız biraz saksıyı. hoş gerçi seninki harbi saksı.
nihat... doğru yoldasın bebeğim. senin için iki yüzlü diyorlar ama sen hiç aldırış etme onlara. olman gereken yerdesin, senin yerin babanın yanı. katyanın yanına saiti de alın derim ben. çıkarın o gül gibi çocuğu hapisten. katya ile saitteki parçaları birleştirseniz bu işi oracıkta çözmüş olursunuz zaten. hadi göreyim seni.
diğer ucuz şahsiyetlerin adlarını dahi ağzıma almak istemiyorum bu gece. sayemde prim yapıyorlar. haftaya devam ederiz artık. kalın sağlıcakla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar