bugün

alper kaan

sayesinde bir kez daha devlet kurumlarının vatandaşa hiç değer vermediğini gördüğümüz yarımkan. artık ya sütçü beygiri olabilir ya da döner kebap.

at yarışının kompetanı olduğumu iddaa etmiyorum. arada bir oynayan, çok nadir izleyebilen ama hergün kim koşuyor, kim kazanmış baktığım bir hobim at yarışı. alper kaan'ın daha turbolarla koşmadığı zamanlardan bir yarışını izleme şansım olmuştu. daha padokta gördüğümde bu nasıl arap atı demiştim. rakiplerinin 2-2,5 katı kadar boyu vardı. benim gibi cahil birinin dikkatini çeken bu olay nasıl tarım köy işleri bakanlığı'nın ve tjk'nın dikkatinden kaçar? bu atın orijin testlerini kimler yapmıştır? safkan arap atıdır raporunu kim vermiştir?

bu at sayesinde turbo da kafkaslı da ayabakan da artık zan altındadır. madem hırsızların önünü kesemiyorsunuz bu ülkede arap atını sadece devlet haraları yetiştirsin.

alper kaan yüzünden altılısı 5te kalanların hakkını nasıl ödeyecek tjk? atın verdiği ingiliz temposu sebebiyle tabela dışında kalan cangıl'ın hakkını kim ödeyecek?

yabancı yarışlara hiç bahis yapmıyorum. ama bu yarışların bir işe yaradığı kesin. medeniyet nasıl oluyor bunu görüyoruz. atlar zamanında başlama kutularına giriyor, kimse kimseye faul olmuyor, protesto diye birşey milyonda bir görülüyor. çünkü orada yarışsevere değer veriliyor.

madem sistem bu kadar kokuşmuş "oynama, zorla mı?" diye sorabilirsiniz. dediğim gibi hobim bu kardeşim benim oynamamam değil yöneticilerin sorun çözmesi gerekmektedir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar