bugün
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı6
- moderatörlere sesleniş5
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı7
- memduh bashgan14
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- benkimki7
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- nihoşun ölümü16
- g'i l d'e d l'i l y2
- mohamed salah ghaly8
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi2
- renault 9 broadway2
- tuba büyüküstün7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- trabzonspor6
- bi tavuğu kaç tokatla pişirebiliriz2
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız2
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- cem küçük8
- asteğmen6
- simko39
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- ev temizleyen erkek5
- rambo ariel ortega8
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- zadar2
- clemence baptista2
- umurumda değil2
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız8
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- çağatay ulusoy2
- en iyi müzik türleri2
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- sibenik2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- dincilik2
- sırrı süreyya önder5
- uyumanın en zevkli olduğu an3
- helikopterlerin mantıksız davranması3
- özgür özel'in tutuklanması9
- varazdin2
- cakovec2
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- meal kuran değildir26
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- yaşar nuri öztürk5
- karıncaların çok boş yapması2
yeni trailer'ı yayınlanmıştır.
http://www.traileraddict....clipse/theatrical-trailer
şimdi robert pattinson'ın makyajı hariç diğer herkesin makyajı hoş olmuş özellikle düşman vampirler volture mu volturi mi neydi işte onların yine görünüşleri pek bir hoş. onun dışında sırf edward'ın makyajı dedim ama bir daha izleyince fark ettim cullen ailesi yine komedi olmuş abicim kastimi yapıyosunuz yazık ya..
konu bu sefer daha aksiyon içerdiği için sağlam bir aksiyon ve korku yönetmeniyle çalışılmış kitaptaki aksiyon sahnelerinden daha fazla aksiyon olucak orası kesin. sebebi erkek seyircileri daha fazla çekmek.
onun dışında şu jacob ve saz arkadaşları bi toplanıp gitsinler çünkü hala 7 yaşındaki çocukların küstüm sana veya kılım sana versene olum topumu tavırlarındalar.
neyse film yine 5.0 veya 5.7 arasında bir puan alacaktır, yine popüler ama gereksiz bir film olacaktır. sadece 1-2 saatliğine bir kaç vampir kapışması göreyim diye giden erkekler ve team edward rules veya team jacob rocks diye inleyen kızlar gidecektir.
edit: ayrıca yazmayı unutmuşum ama adam gibi vampir hikayesi, vampir kapışması görmek isteyen erkekler veya taş vampir görmek isteyen kızlar.
gidip bir true blood izleyin de harbiden taş vampir nedir vampirler nasıl görünür veya bir vampir hikayesi nasıl olur onu görün.
http://www.traileraddict....clipse/theatrical-trailer
şimdi robert pattinson'ın makyajı hariç diğer herkesin makyajı hoş olmuş özellikle düşman vampirler volture mu volturi mi neydi işte onların yine görünüşleri pek bir hoş. onun dışında sırf edward'ın makyajı dedim ama bir daha izleyince fark ettim cullen ailesi yine komedi olmuş abicim kastimi yapıyosunuz yazık ya..
konu bu sefer daha aksiyon içerdiği için sağlam bir aksiyon ve korku yönetmeniyle çalışılmış kitaptaki aksiyon sahnelerinden daha fazla aksiyon olucak orası kesin. sebebi erkek seyircileri daha fazla çekmek.
onun dışında şu jacob ve saz arkadaşları bi toplanıp gitsinler çünkü hala 7 yaşındaki çocukların küstüm sana veya kılım sana versene olum topumu tavırlarındalar.
neyse film yine 5.0 veya 5.7 arasında bir puan alacaktır, yine popüler ama gereksiz bir film olacaktır. sadece 1-2 saatliğine bir kaç vampir kapışması göreyim diye giden erkekler ve team edward rules veya team jacob rocks diye inleyen kızlar gidecektir.
edit: ayrıca yazmayı unutmuşum ama adam gibi vampir hikayesi, vampir kapışması görmek isteyen erkekler veya taş vampir görmek isteyen kızlar.
gidip bir true blood izleyin de harbiden taş vampir nedir vampirler nasıl görünür veya bir vampir hikayesi nasıl olur onu görün.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar