bugün
- amerika birleşik devletleri26
- dünya26
- mustafa kemal atatürk9
- norveç5
- taş gibi kalçası olan kadın6
- sözlüğün en güzel kadını11
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- fransa4
- isveç3
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek6
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması4
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı19
- cuma gecesi evde oturan ezik tip2
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı2
- evanjelist8
- türk rock grupları6
- danimarka3
- walking tour adı altında göt meme çekmek2
- hava durumu4
- flörte emmioğlu napıyon demek2
- belçika2
- kendini tüm insanlardan üstün tutan ateist2
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- allah bize salat etti5
- ateizm2
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- iltica beyin nihavent bey olması2
- italya2
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- pkk vs hamas çatışmalarında ölenler2
- hewal ebo11
- dikili bir ağacının olmaması6
- kurtlar vadisi'nin abidin'i cnn türk te2
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- brezilya3
- arnavutluk2
- diamond bey birader nerede sorusu3
- body positivism2
- yunanistan3
- simko314
- türkiye5
- portekiz2
- nick vermeden bir yazara seslen7
- feto4
- avustralya2
- miçotakis'in bm de türkiye mesajı6
trafik hizmetleri başkanlığı'nın güzel bir hizmeti. başkanlığa yakışır bir hizmet yani, adının hakkını veriyor.
bu konuyla ilgili trajikomik olaylar da yaşanmıyor değil. mesela geçen sene doğu anadolu bölgesi'nin bir ilinde oturan adamın tekine fatih sultan mehmet köprüsü gişesinden para ödemeden geçtiği için ceza gitmişti. ama adamın traktörü vardı. böyle şeyler de olabiliyor. bu ve buna benzer durumları önlemek için mobesa kameralarını kullanmaya başladılar.
geçenlerde arabayla istanbul'a gittim. bir yerde emniyet şeridine girmişim. aslında ilerden dönüş vardı ama herhalde erken girdiğim için 62 tl ceza kesmişler. tavşan yapılmaya müsait bir rakam. buna ilaveten makbuzun arkasına fotoğraf zımbalamışlar. teknolojiyi kullanıyorlar, modern bir hizmet. traktör kullanmadığını anlıyor insan, gayet iyi bir şey.
ee tabi tüm bunlar olunca, baba ile oğul arasında diyalog yaşanmaması mümkün değil. kutsal ruh bile ayıramıyor bizi...
baba: oğlum eve ceza makbuzu geldi. postacı da sanki ölüm fermanı getiriyor, öyle bir söyledi ki tırstım.
ben: ne cezasıymış ki?
- trafik cezası. emniyet şeridinde gitmişsin.
+ yok baba, ne işim var emniyet şeridinde. bursa'da yok ki öyle yerler.
- istanbul'da yemişsin zaten, 27 mart'ta.
+ yok ya mümkün değil.
- fotoğrafını da koymuşlar işte, gayet de güzel çıkmışsınız.
+ hadi ya, emniyet magazan servisine yakalanmışım yani.
- evet. altına da haber koymuşlar, "uzatmalı sevgilisiyle kameralarımıza yakalandılar. bir dargın, bir barışık çift oldukça mutlu görünüyorlardı" demişler.
+ hahaha. baba sen çok magazin programı izliyorsun, vazgeç artık bunlardan.
- oğlum ne işin var emniyet şeridinde?
+ yaa emniyette gidiyorum işte baba, emniyeti elden bırakmıyorum.
- iyi yapıyorsun, aferin. öde bu cezayı. motorlu taşıtlar vergisi'ni ödeyeceğim ben 10 gün sonra, çıkar bu orda.
+ tamam tamam hallederiz.
bu konuyla ilgili trajikomik olaylar da yaşanmıyor değil. mesela geçen sene doğu anadolu bölgesi'nin bir ilinde oturan adamın tekine fatih sultan mehmet köprüsü gişesinden para ödemeden geçtiği için ceza gitmişti. ama adamın traktörü vardı. böyle şeyler de olabiliyor. bu ve buna benzer durumları önlemek için mobesa kameralarını kullanmaya başladılar.
geçenlerde arabayla istanbul'a gittim. bir yerde emniyet şeridine girmişim. aslında ilerden dönüş vardı ama herhalde erken girdiğim için 62 tl ceza kesmişler. tavşan yapılmaya müsait bir rakam. buna ilaveten makbuzun arkasına fotoğraf zımbalamışlar. teknolojiyi kullanıyorlar, modern bir hizmet. traktör kullanmadığını anlıyor insan, gayet iyi bir şey.
ee tabi tüm bunlar olunca, baba ile oğul arasında diyalog yaşanmaması mümkün değil. kutsal ruh bile ayıramıyor bizi...
baba: oğlum eve ceza makbuzu geldi. postacı da sanki ölüm fermanı getiriyor, öyle bir söyledi ki tırstım.
ben: ne cezasıymış ki?
- trafik cezası. emniyet şeridinde gitmişsin.
+ yok baba, ne işim var emniyet şeridinde. bursa'da yok ki öyle yerler.
- istanbul'da yemişsin zaten, 27 mart'ta.
+ yok ya mümkün değil.
- fotoğrafını da koymuşlar işte, gayet de güzel çıkmışsınız.
+ hadi ya, emniyet magazan servisine yakalanmışım yani.
- evet. altına da haber koymuşlar, "uzatmalı sevgilisiyle kameralarımıza yakalandılar. bir dargın, bir barışık çift oldukça mutlu görünüyorlardı" demişler.
+ hahaha. baba sen çok magazin programı izliyorsun, vazgeç artık bunlardan.
- oğlum ne işin var emniyet şeridinde?
+ yaa emniyette gidiyorum işte baba, emniyeti elden bırakmıyorum.
- iyi yapıyorsun, aferin. öde bu cezayı. motorlu taşıtlar vergisi'ni ödeyeceğim ben 10 gün sonra, çıkar bu orda.
+ tamam tamam hallederiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar