bugün

malmö ff

isveç'in malmö şehrinin allsvenskan'da mücadele eden futbol kulübüdür.

kendilerini, kuponumu yatırdıkları zaman sevmem. genelde göze bok gelen bir futbol oynarlar, bu yüzden de ayrıca beğenmem. açık mavi formalarını kendimi bildim bileli sevmem. malmö'nün ne kadar berbat bir şehir olduğunu göz önünde bulundurur, yine sevmem. futbol kulüpleri ara sıra sıçarak nefretimi katlıyorlar fakat övgüyü de hak ediyorlar.

bu sene göteborg'un formsuzluğunu değerlendirerek şampiyon olacak gibiler. helsingborg tek rakipleri şimdilik. häcken zayıf rakipler karşısında tökezlemeye başladı. aik stockholm zaten şampiyonluktan sonra kadroyu dağıttı, bir cacık olamayacaklarının kendileri de farkındaydılar.

ama malmö bu sene bir şeyler yapmak niyetinde. ibrahimovic'in, futbolu bırakacağı kulüp ayrıca bu takım. sanırım bunun gazıyla "lan güzel karşılayalım adamı" tribine girdiler.

şu sıralar kalmar deplasmanında 3-2 öndeler. 27 ekim 2009'da aynı sahada 5-4 kaybetmişlerdi. bu maçta da ilk yarıyı 2-1 geride kapadılar, iyi bir intikam.

aslan malmö. şampiyon yap bizi götümüzden dürt bizi. ya da boşver, şu maçı kazan, 47 liramı ver de başka bir şey istemiyorum.
güncel Önemli Başlıklar