bugün

livejasmin

yazar olarak araştırdım, soruşturdum nitekim denedim;

siteye girdiğinizde online kızlardan birine tıklayarak guest olarak free takılıyorsunuz bir süre. hanımefendilerin kategorisine göre muhabbet abazanlaşıyor, çirkinleşiyor vs. üye ile chat'e başlayınca, ve de işin içine sıcak para girince; kıçınıza tekmeyi atıyor ve özel' e gidiyorlar. dakikası 2 euro gibi bir şey söyleniyor. %80 i özelde soyunuyor, dans ediyor, fanteziler ve bir çoğu da sanal-sex yapıyor. (birebir ve grupsex yapanlar da var)
ancak romance ve making-friends-nudity kategorisinde olanlar var ki içlerinde soyunmayanları dahi var. canı sıkılan gece kuşlarının mesai arası sigara yakmaları tadında geçiyor.
o sitenin amacı elbette kadınların soyunup, yiyişmesinden dakika başına para kazanmak. ilginçtir, kızların yoğun olduğu ülkelerin başını romanya çekiyor. rusyalı ve ukraynalı sanal-sex işçileri de azınlıkta değiller.

ancak eğer siteye biraz takıldığınızda anlayacaksınızdır. bir çoğu parasızlıktan yapıyor. bazılar açıkça söylüyor, üniversiteye başlayacağım para lazım gibi, bazıları da o muhabbetlere girmiyor. aslına bakacak olursanız siteye çıplak hatun görmek için giriyorsunuz ama türk delikanlıları olarak bir kadir inanırlık yapasınız gelmiyor değil. hani pezevenklerin elinden çekip kurtarmak isteği; ''ulan bu kadar hoş hatun bu genç yaşta ne işi var gibi'' doğuyor. ulen bu siteye bu kadar lagaluga yetmez mi yeter tabi. değinmek istediğim, işi kendini kaptırmış olan üç beş hatun dışında utangaçlar, agresifler. bir insanın aşağılanabileceği en son şey başkalarının zevkine meze olmaları.
bir yandan soyunduklarını izlerken ağzınız açık kalabilir, işin zevkine varmak istiyorsanız duygusuz olmanız şiddetle tavsiye edilir.
elalemin orosbu sitesinden bizene diyecek olursanız, haksız sayılmazsınız. sadece stüdyaya tıkılmış( parasızlıktan,kendi istekleri de olabilir) bir avuç kadın 7-10 saat içinde soyunup giyiniyor, soyunup giyiniyor. * * *
isendrow presents; (bkz: free sex chat)