bugün

zırhlı birlikler okulu ve eğitim tümen komutanlığı

haftaya bugün yani 25 şubat'ta acemi birliğimi tamamlamak üzere katılacağım askeri birlik. acemiliği aynı yer olan arkadaşımdan aldığım duyumlara göre meslekçi vatandaşların sadece yatmakla zaman geçirdiği, herhangi bir vasfı bulunmayan insanların ise spor adı altında amına koyulduğu birliktir. dağıtım yerleri ise genelde ülkenin batı kısmı olup son 2 ayınız kala dış görev adı altında doğuda ustalıkları tamamladıkları ana birlik. herşeyden geçtim de 3 tane iğne olayı çok canımı sıkıyor be sözlük. * *

uzun süre sonra gelen edit: arkadaşlar gittim gördüm ve izindeyim şuanda. şunu belirtmek isterim ki sizden bir önceki tertip bile size herşeyi yaptırabilir, gücenmeyin. eğitimi ve sporu ağırdır ama zevklidir. tank kullanırsınız ayrıca. uzman çavuşlardan tutun en rütbeli personelle bire bir diyalog halinde olursanız, ne kadar iyi insanlar olduğunu anlayacaksınız. ilk girişteki karışıklık ve telefon sıkıntısı dışında gitmek için ayılıp bayılınacak bir yer hiç değildir. keyfini çıkarın.

aylar sonra gelen 2.edit: değerli yazar arkadaşlarım acemi birliğimi burada tamamlayıp 95. zırhlı tugay komutanlığı yardımcılığı hayrabolu-tekirdağ'da bulunan askeriyeye katılmak için izne geldim. yemin törenine kadar geçen süreyi epeyce güzel anlatmışım yukarıda ama yemin töreninden sonra berbat bir hal almaya başlıyor askerliğiniz. gerçi adı askerlik olan ama özünde düpedüz amelelik olan görevleri yapmaya hazır olun. pistler bölgesinde lastik boyamaktan tutun da çevrede görünen tüm otların yolumuna kadar ağzınıza bir güzel sıçılır. ayrıca denetleme denen kabusu da yaşarsınız. havası çok pistir. sıcağı çok sıcak soğuğu çok soğuk. çölden farkı yoktur zannımca, takdir edersiniz ki çölde hiç bulunmadım. * kurtulduğuma çok pis sevinmekle birlikte gidenlere allah'tan sabır diliyorum.

seneler sonra gelen edit: içimden sadece ankara ankara güzel ankara demek geliyor içimden. keşke orda kalabilseydim... dertlendim sözlük.