bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- özel'in yeni parti planı2
- ben geldim naneler30
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi4
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- mason greenwood13
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- sinir bozucu şeyler10
- zengin kızların güzel olması7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- anın görüntüsü18
- şu an okunan kitap2
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- clydeless bonnie8
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- izlemek istediğim filmler2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- insan olmaya ceyrek kala12
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- bir insana çirkin demek6
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- insan silmek4
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- ahbap10
- kırmızılı kadın konya2
- sigarayı neden seviyoruz5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- fusya semsiyeli yabanci29
sözlüklerde hakim olan kankoculuk müessesesinin dışavurumudur. sadece uludağ' a özgü değil, diğer tüm sözlüklerde veya komünitelerde böyledir. ha elbette yazarın kalemi hakkında veya öne sürdüğü fikirle yazar arasında karakteristik bir bağ kurup, genel bir analiz süreci için entry girildiğinde bu gayet doğaldır.
ancak benim anlamadığım, birbiriyle muhabbeti olan iki yazar; hangi amaçla normalde birbirlerine özel mesajla iletebileceği övgü dolu sözleri afişe etmektedir. sevdiği yazarın salt kişilik özelliklerini sözlüğe arz ederek, ne gibi bir talep yaratma arzusu içindedir, bundan sağladığı fayda nedir çözemedim.
aslında basit bir denklemle; x yazarı övgü dolu sözlerle arz ettiği y adlı yazarın da, aynı şekilde kendisini övgü dolu sözlerle halka arz edeceğini bilerek, sözlük içi ilişkilerim güçlü imajıyla varoluş çıtasını yükseltip, aynı zamanda kendi arzını yaratmaktadır. grup içinde grup felsefesiyle, daha seçkin bir yer edineceğinin bilincinde olan bu kesim; bu yüzden bana hiç de samimi gelmemektedir.
bir düşünce, bir hareket, kendi içinde her ne kadar meşru ve saf olsa dahi; toplum içine çıktığı vakit, farklı görevler veya anlamlar bütünlüğü içinde dejenerasyona uğramaktadır. hatta sevginin sözle ifadesinde büyüsünün bozulduğu inancı da mevcuttur.
hal böyleyken, başkalarının yakın ilişkilere girmeden asla tecrübe edemeyeceği olumlu kişilik özelliklerinin nick altlarında sözlükte afişe edilmesi; oldukça çiğ ve salt çıkar mekanizması üzerine kurulu gelmiştir bana. ki insan genelde en yakın arkadaşlarından, direkt olarak övgü dolu sözler duymaya alışık değildir ve hatta böyle insanlar "sahte" gelir insana. genelde ilişkiler sözsel değil, davranışsal düzlem üzerine kuruludur ve ilişkilerde övgü tavırlarla dile gelir.
herkesin içinde "ooo kanka çok kral çocuk yeminle" diyen tiplerin, uzun vadeli dostluklarda bir yatırım aracı olmadığı aşikardır misal. şahsım adına, salt karakteristik özellik içeren övgü dolu entryleri okumuyorum ve oldukça itici geliyor. ki bu önermeye en güzel örnek de; sözlüklerdeki moderatörlerin nick altlarıdır. genelde aynı tonlama hakimdir. bilmem anlatabildim mi?
ancak benim anlamadığım, birbiriyle muhabbeti olan iki yazar; hangi amaçla normalde birbirlerine özel mesajla iletebileceği övgü dolu sözleri afişe etmektedir. sevdiği yazarın salt kişilik özelliklerini sözlüğe arz ederek, ne gibi bir talep yaratma arzusu içindedir, bundan sağladığı fayda nedir çözemedim.
aslında basit bir denklemle; x yazarı övgü dolu sözlerle arz ettiği y adlı yazarın da, aynı şekilde kendisini övgü dolu sözlerle halka arz edeceğini bilerek, sözlük içi ilişkilerim güçlü imajıyla varoluş çıtasını yükseltip, aynı zamanda kendi arzını yaratmaktadır. grup içinde grup felsefesiyle, daha seçkin bir yer edineceğinin bilincinde olan bu kesim; bu yüzden bana hiç de samimi gelmemektedir.
bir düşünce, bir hareket, kendi içinde her ne kadar meşru ve saf olsa dahi; toplum içine çıktığı vakit, farklı görevler veya anlamlar bütünlüğü içinde dejenerasyona uğramaktadır. hatta sevginin sözle ifadesinde büyüsünün bozulduğu inancı da mevcuttur.
hal böyleyken, başkalarının yakın ilişkilere girmeden asla tecrübe edemeyeceği olumlu kişilik özelliklerinin nick altlarında sözlükte afişe edilmesi; oldukça çiğ ve salt çıkar mekanizması üzerine kurulu gelmiştir bana. ki insan genelde en yakın arkadaşlarından, direkt olarak övgü dolu sözler duymaya alışık değildir ve hatta böyle insanlar "sahte" gelir insana. genelde ilişkiler sözsel değil, davranışsal düzlem üzerine kuruludur ve ilişkilerde övgü tavırlarla dile gelir.
herkesin içinde "ooo kanka çok kral çocuk yeminle" diyen tiplerin, uzun vadeli dostluklarda bir yatırım aracı olmadığı aşikardır misal. şahsım adına, salt karakteristik özellik içeren övgü dolu entryleri okumuyorum ve oldukça itici geliyor. ki bu önermeye en güzel örnek de; sözlüklerdeki moderatörlerin nick altlarıdır. genelde aynı tonlama hakimdir. bilmem anlatabildim mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar