galatasaray ligi ikinci bile tamamlayamaz

ntvspor programında şeytan rıdvan'ımızın sarfettiği mükemmel inci gibi tespit.

NTV'de yayınlanan yüzde 100 futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'la berabere kaldığı maçtan sonra tartışılacak açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın devre arasında yaptığı transferleri eleştirirken çok konuşulacak bir de iddiada bulundu: Galatasaray bu kadroyla 2. bile olamaz!

işte Rıdvan Dilmen'in söyledikleri:

Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği yöneticilerinin yaptığı transferler rezalet. Galatasaray gibi büyük bir takımın, iddialı bir takımın en az 4-5 tane hücum oyuncusu olması lazım, forvet oyuncusu olması lazım ama yok. Kendi takımlarında aylardır oynamayan oyuncuları alırsanız işte Jo gibi sakatlanır daha 2. maçta. Galatasaray'ın ilk on birine ve yedeklerine de bakarsak bu takımın 2. bile olması zor.

kaynak:http://www.maraton.com.tr

rıdvan kardeşe bende katılıyorum. santraforsuz bir takım kafasız insana benzer türkiye'de. 4-6-0 türkiye liginde sökecek bir taktik değil. zaten orta saha oyuncularınız golcü de olmayınca havlu atmış oluyorsunuz. inşallah galatasaray uefa'ya gidebilir bu sene. hi hi evet gerçekten de çok istiyorum arkadaşlar.

hadi hayırlı işler...