tam gün yasası

akp hükümeti boyunca çıkarılmakta olan en iyi yasadır.

bu işin içinde olduğum için biliyor ve söylüyorum. bu ülkede hiç bir meslek şerefli bir şekilde yapılmıyor. en acı olansa doktorluk gibi hayati önem taşıyan bir mesleği gibi şerefleriyle yapmıyor insanlar. belki tüm mesleklerdeki şerefsizliği kabul edebilirim ancak doktorlukta kabul edemem.

nedir bunların şerefsizliği? şudur: psikiyatr örneği verelim. kendisi günde en az 50 hasta bakmak zorundadır. psikaytrlık diğer dallara göre çok daha kapsamlı ve vakit isteyen bir iştir. şimdi, çoğu orospu çocuğu ne yapıyor? insanların derin problemlerini 4 dakika dinleyip götünden bir reçete yazıp yolluyor. ardından ertesi hafta daha da kötüleşip geliyorsun, yine reçete yazıp yolluyor. en son gelişinde "sen benim muayenehaneme gel orada daha iyi anlarız sorunu" diyor. 150 liracık vizite ücretini ödeyip gidiyorsun muayenehaneye. 30 dakika boyunca sorununu dinliyor, teşhisi koyuyor ve bundan sonra yeni teşhisine göre ilaç alman için hep oraya gitmeni istiyor.

insanlarda etik kalmamış. şeref kalmamış. eğer ki insanlar kendi isteğiyle şerefli olamıyorlarsa devlet müdahalesi ile olurlar. olay bu kadar basittir. canı isteyen yine muayenehanesini açar arkadaşım. devletin hastasına orospu çocuğu muamelesi yapıp kendi muayenehanene yönlendirme işini bırakacaksın ama.