bugün

25 ocak 2010 toronto raptors la lakers maçı

hidayet in kobe ye kanada öpücüğü verdiği maçtır.toronto artık tam bir takım havasına girdi bu galibiyetle.lakers ı yenmek nba de bir takımın havaya girmesi için en büyük faktördür.

dün gece oynanan maçta ev sahibi raptors maçın son dakikasına girilirken 4 sayı geride olmasına rağmen maçtan asla kopmadı, bargnani den son saniyeye kadar faydalandı.özellikle pota altında raptors organize olduğu zaman chris bosh ve bargnani rakiplerin başına bela oluyorlar.işte dün bargnani attığı 22 sayı ile bosh ise aldığı 13 ribaundla boyalı alanın belalı adamları olduklarını bir kere daha kanıtladırlar.

2 metre karın hüküm sürdüğü toronto şehrinde salonu tıka basa dolduran seyirciye de değinmek gerekir; hidayetin 1.2 saniye kala kullandığı faul atışları onların takıma verdiği desteğin ne kadar önemli olduğunu ispatladı.umuyoruz bu destek hep devam eder.

lakers, kobe yi çıkardığımız zaman bir ncc takımından farksız. tabi bu tanım dünkü maçın istatistiklerine bakarsak yine cuk diye oturdu.kobe siz ne nba ne de lakers seyir keyfi vermez!attığı 27 sayı,aldığı 16 ribaund ve yaptığı 9 asistle her şeyi anlatıyor bize.

aslında lakers ı new york maçında beğenmiştim, özellikle bynum ve gasol pota altında ümitvar göründüler ama suni bir performansmış meğer bu!neticede dün gece kobe ve toronto arasında kıyasıya bir maç yaşandı, kazanan revolverindeki kurşunu daha fazla olan torontoydu özellikle takımı adına revolver i ateşleyip son kurşunla hedefi vuran hidayet, los angeles kovboylarının şapkalarını yere düşürüp duelloyu toronto silahşölerine 106-105 kazandırdı.hem de şampiyon lakers silahşörü kobe ye rağmen!

(bkz: keskin nişançı hido)

(bkz: toronto silahşöleri)

(bkz: bir türk ün kanada macerası)

http://www.nba.com/games/...o.html?ls=gt2hp0020900648