bugün

en güvenilen ve sevilen insandan kazık yemek

güvenmek için yanlış kişiyi seçmiş bünyenin olayı kazık yedikten sonra idrak etmiş olması netincesinde hayata dair tecrübeler yumağına bir sarım daha yapmış olması olayın sevindirici tek noktasıdır.

bir yerde hata yapıldığına dair sağlam deliller olmasına rağmen insan evladı işin içine sevgi de girince bazı nahoş durumları ya görmezden geliyor ya da göremiyor. bunlar ufak minik sıkıntılar olduğu için bünye götürüyor ve fakat işin içine sağlam bir kazık girdiğinde olayı idrak ediyor.

bunun için birine güvenmek gerekiyorsa, zamanla çaktırmadan testlere tabi tutlmalıdır güvenilecek kişi. kendinizce belirlediğiniz bu testleri geçerse sorun yoktur. güven meselesi kişiden kişiye değişiklik gösteren bir uzuv olduğundan, kişi bu testleri " ben olsam ne yapardım ya da ben olsam nasıl yapardım" sorusuna samimi bir cevap verdikten sonra belirlemelidir.

beraber yolculuğa çıkmak, aynı evde sabahlamak, maddi alış-verişde bulunmak gibi ön çalışmalar zaten karşıdaki kişinin ne cacık bir insan olduğunu belirlememizi sağlar.