bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- m r e r e c t o24
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- kontrat fosfor karburator4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı5
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sarı yeleli aslan trump8
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- yaz günü bira içmek6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- hababam sınıfı semra hoca7
- müslim sarı2
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- zallın fake hesabı var mı9
- en son ne yediniz7
- montla sıçmak3
- mor semsiyeli yabanci21
- kıçına tekmeyi basmak2
- anın görüntüsü19
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kendi kendine konuşmak5
- en gey özelliğiniz13
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- kalmadı3
- siyah araba4
- klima çarpması2
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- ani gelen can sıkıntısı2
- 40 yaşında bekar kadın6
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- türkiye a milli futbol takımı2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ben geldim naneler6
ilk filmi izlemediğimden işin bu derece felaket boyutlarda olduğunu tahmin edemedim. hasan karacadağ sanırım pusulayı şaşırmış. filme girdik, "biz yanlış filme mi girdik ehu ehu" dedik. en başlarda böyle bi yavaşlık, bi paranoyaklık sardırmış. ağır çekim ilerlerken dedik heh tamam güzel gibi. sonra tamamen saçmalıklar silsilesiyle karşılaştık. ses efektlerinden, görsellerinden tut da oyuncuların performansı, konu berbat ötesinde berbattı.
--spoiler--
o kalp atış efekti neydi allah aşkına dum dum dum dum diye. boğaz köprüsü, cami öyle mi yıkılır, yanar. sanki oyuncak köprü yıkılmış gibi.
oyunculara gelirsek ben o babada kurtlar vadisi tipi var demiştim zaten. (kurtlar vadisi tipi nasıl oluyorsa artık) bi baktım gerçekten kurtlar vadisi oyuncusuymuş zamanında. böyle adamda bi cesurluk, bi batman havası falan. ama çözdüm seni adamım. yeme bizi. korkuyordun işte basbaya. o adamın surat ifadeleri zaten başlı başına bi komediydi. ben o adamdan çok tırstım sevgili hasan karacadağ. bir daha korku filmi yapacak olursan 5-10 dakika onu seyrettir seyirci altına eder zaten.
--spoiler--
--spoiler--
hasan karacadağ lütfen ama lütfen komedi filmi çeksin. o nasıl saçma hareketlerdi. sen gelen o garip dumana yumrukla "gel lan gel korkmuyorum senden" diyerek mi yaklaşırsın allah aşkına. he tabi bi de şu "ay garip bişe gördüm" durumu var. hepsi bi tarif edemediler ne gördüklerini. "ya gördüm böyle garip bişeydi. anlatamıyorum ya" şeklinde ezbere cümleler kuruluydu. tamam bunu bi kere söylersin. anlarız biz de tarif edilemez bişey olduğunu. ama seyirciye mongol muamelesi yapılarak on kere tekrarlanmaz ki.
--spoiler--
--spoiler--
o kadına bittim. üvey anne. ulan her yere burnunu soktu lan kadın.televizyonu görüyor gidiyor direk dokunuyor kadın. bi ses duyuyor gidiyor hemen bakıyor ne var diye. lan bi bakma lan. otur oturduğun yerde. ama yok meraklı kızımız direk gider bakar.
--spoiler--
sonuç olarak son yıllarda en çok gülerek izlediğim filmdi. bütün salon tek yürek olup kaydı gülmekten. herkesin aksine ben gidin izleyin diyorum. gülün eğlenin diye.
--spoiler--
o kalp atış efekti neydi allah aşkına dum dum dum dum diye. boğaz köprüsü, cami öyle mi yıkılır, yanar. sanki oyuncak köprü yıkılmış gibi.
oyunculara gelirsek ben o babada kurtlar vadisi tipi var demiştim zaten. (kurtlar vadisi tipi nasıl oluyorsa artık) bi baktım gerçekten kurtlar vadisi oyuncusuymuş zamanında. böyle adamda bi cesurluk, bi batman havası falan. ama çözdüm seni adamım. yeme bizi. korkuyordun işte basbaya. o adamın surat ifadeleri zaten başlı başına bi komediydi. ben o adamdan çok tırstım sevgili hasan karacadağ. bir daha korku filmi yapacak olursan 5-10 dakika onu seyrettir seyirci altına eder zaten.
--spoiler--
--spoiler--
hasan karacadağ lütfen ama lütfen komedi filmi çeksin. o nasıl saçma hareketlerdi. sen gelen o garip dumana yumrukla "gel lan gel korkmuyorum senden" diyerek mi yaklaşırsın allah aşkına. he tabi bi de şu "ay garip bişe gördüm" durumu var. hepsi bi tarif edemediler ne gördüklerini. "ya gördüm böyle garip bişeydi. anlatamıyorum ya" şeklinde ezbere cümleler kuruluydu. tamam bunu bi kere söylersin. anlarız biz de tarif edilemez bişey olduğunu. ama seyirciye mongol muamelesi yapılarak on kere tekrarlanmaz ki.
--spoiler--
--spoiler--
o kadına bittim. üvey anne. ulan her yere burnunu soktu lan kadın.televizyonu görüyor gidiyor direk dokunuyor kadın. bi ses duyuyor gidiyor hemen bakıyor ne var diye. lan bi bakma lan. otur oturduğun yerde. ama yok meraklı kızımız direk gider bakar.
--spoiler--
sonuç olarak son yıllarda en çok gülerek izlediğim filmdi. bütün salon tek yürek olup kaydı gülmekten. herkesin aksine ben gidin izleyin diyorum. gülün eğlenin diye.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar