bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı32
- hakaret etmek6
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması12
- ev yapımı cezerye5
- kızlar bakar mısınız6
- sözlükte kadın nüfusunun artması6
- islamda namaz yoktur10
- kızların kombinleri ile ilgilenmeyen yazarlar3
- ibne c3
- portakallı revani6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- motorin5
- opel4
- sivas katliam ını yapan orospu çocukları2
- kombinlerin efendisi5
- bacağına dövme yaptıran kız2
- benkimki9
- insan olmaya ceyrek kala13
- 0 0 719
- gocu kaç yaşında8
- boyumun 2 cm kısalması23
- eymen el zevahiri3
- anın fotoğrafı8
- covid 193
- humus4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- geçmişe takılıp kalmak4
- gocu29
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- güne bir şarkı bırak6
- enayimiknatisii22
- 19482
- araplar israil de aşağılanmışlığı görüyor2
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- yaşar dinleyen erkek8
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- türkiye8
- avm gezme kültürü7
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- royall stars2
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- kahvaltı9
ilk filmi izlemediğimden işin bu derece felaket boyutlarda olduğunu tahmin edemedim. hasan karacadağ sanırım pusulayı şaşırmış. filme girdik, "biz yanlış filme mi girdik ehu ehu" dedik. en başlarda böyle bi yavaşlık, bi paranoyaklık sardırmış. ağır çekim ilerlerken dedik heh tamam güzel gibi. sonra tamamen saçmalıklar silsilesiyle karşılaştık. ses efektlerinden, görsellerinden tut da oyuncuların performansı, konu berbat ötesinde berbattı.
--spoiler--
o kalp atış efekti neydi allah aşkına dum dum dum dum diye. boğaz köprüsü, cami öyle mi yıkılır, yanar. sanki oyuncak köprü yıkılmış gibi.
oyunculara gelirsek ben o babada kurtlar vadisi tipi var demiştim zaten. (kurtlar vadisi tipi nasıl oluyorsa artık) bi baktım gerçekten kurtlar vadisi oyuncusuymuş zamanında. böyle adamda bi cesurluk, bi batman havası falan. ama çözdüm seni adamım. yeme bizi. korkuyordun işte basbaya. o adamın surat ifadeleri zaten başlı başına bi komediydi. ben o adamdan çok tırstım sevgili hasan karacadağ. bir daha korku filmi yapacak olursan 5-10 dakika onu seyrettir seyirci altına eder zaten.
--spoiler--
--spoiler--
hasan karacadağ lütfen ama lütfen komedi filmi çeksin. o nasıl saçma hareketlerdi. sen gelen o garip dumana yumrukla "gel lan gel korkmuyorum senden" diyerek mi yaklaşırsın allah aşkına. he tabi bi de şu "ay garip bişe gördüm" durumu var. hepsi bi tarif edemediler ne gördüklerini. "ya gördüm böyle garip bişeydi. anlatamıyorum ya" şeklinde ezbere cümleler kuruluydu. tamam bunu bi kere söylersin. anlarız biz de tarif edilemez bişey olduğunu. ama seyirciye mongol muamelesi yapılarak on kere tekrarlanmaz ki.
--spoiler--
--spoiler--
o kadına bittim. üvey anne. ulan her yere burnunu soktu lan kadın.televizyonu görüyor gidiyor direk dokunuyor kadın. bi ses duyuyor gidiyor hemen bakıyor ne var diye. lan bi bakma lan. otur oturduğun yerde. ama yok meraklı kızımız direk gider bakar.
--spoiler--
sonuç olarak son yıllarda en çok gülerek izlediğim filmdi. bütün salon tek yürek olup kaydı gülmekten. herkesin aksine ben gidin izleyin diyorum. gülün eğlenin diye.
--spoiler--
o kalp atış efekti neydi allah aşkına dum dum dum dum diye. boğaz köprüsü, cami öyle mi yıkılır, yanar. sanki oyuncak köprü yıkılmış gibi.
oyunculara gelirsek ben o babada kurtlar vadisi tipi var demiştim zaten. (kurtlar vadisi tipi nasıl oluyorsa artık) bi baktım gerçekten kurtlar vadisi oyuncusuymuş zamanında. böyle adamda bi cesurluk, bi batman havası falan. ama çözdüm seni adamım. yeme bizi. korkuyordun işte basbaya. o adamın surat ifadeleri zaten başlı başına bi komediydi. ben o adamdan çok tırstım sevgili hasan karacadağ. bir daha korku filmi yapacak olursan 5-10 dakika onu seyrettir seyirci altına eder zaten.
--spoiler--
--spoiler--
hasan karacadağ lütfen ama lütfen komedi filmi çeksin. o nasıl saçma hareketlerdi. sen gelen o garip dumana yumrukla "gel lan gel korkmuyorum senden" diyerek mi yaklaşırsın allah aşkına. he tabi bi de şu "ay garip bişe gördüm" durumu var. hepsi bi tarif edemediler ne gördüklerini. "ya gördüm böyle garip bişeydi. anlatamıyorum ya" şeklinde ezbere cümleler kuruluydu. tamam bunu bi kere söylersin. anlarız biz de tarif edilemez bişey olduğunu. ama seyirciye mongol muamelesi yapılarak on kere tekrarlanmaz ki.
--spoiler--
--spoiler--
o kadına bittim. üvey anne. ulan her yere burnunu soktu lan kadın.televizyonu görüyor gidiyor direk dokunuyor kadın. bi ses duyuyor gidiyor hemen bakıyor ne var diye. lan bi bakma lan. otur oturduğun yerde. ama yok meraklı kızımız direk gider bakar.
--spoiler--
sonuç olarak son yıllarda en çok gülerek izlediğim filmdi. bütün salon tek yürek olup kaydı gülmekten. herkesin aksine ben gidin izleyin diyorum. gülün eğlenin diye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar