bugün

uludağ sözlük

2 sene aradan sonra tekrar girip şöyle bir göz gezdirdiğimde anılarımın depreştiği, üye olmamın üzerinden 4 senenin geçtiğini farkettiğim sözlük. zamanın ne kadar çabuk geçtiğini sanki farkedemiyormuşum gibi bir de bu tarafından gördüm kolumdaki saatin hızını.

sonra oturup düşünmeye başladım 4 senede hayatımda nelerin değiştiğini. madde madde yazdım, bir baktım ki kalmamış değişmeyen hiçbir şey ailemden başka. 4 sene evvel 22 ocak 2006'da buraya ilk entrymi yazdığım zaman yaptığım iş, oturduğum ev, gezdiğim şehir, yaşadığım ülke, sevdiğim kadın, konuştuğum insanlar, arkadaşlarım bambaşka iken, şimdi hepsinin değiştiğini görüyorum. hobilerim, sevdiğim filmler, dinlediğim müzikler, gitmekten keyif aldığım yerler, tatmayı istediğim yemekler bile kısmen değişmiş. neymiş 30una gelmiş bir insan artık değişemezmiş. külahıma anlatsınlar onu, bal gibi değişmişim işte.

ve bu sayfalara yazmış olduğum bir çok şeyin o vakitlerde sahip olduklarımı anlattığını görüyorum.

bir günlükten, bir anı defterinden kat be kat daha değerli bir şekilde burada duruyor yazdıklarım, sadece kendim için. ve biliyorum ki bundan bir 4 sene sonra ben yeniden bu sitede dolandığım zaman bu sefer bambaşka düşüncelere, duygulara dalacağım.

teşekkürler sözlük. bir sonraki sefer görüşmek üzere...
güncel Önemli Başlıklar