bugün

kırmızı çizgi

kurulduğundan beri günün her saati her programını izlediğim ntv spordan soğumama sebep olan program. ama yine de izliyorum açıkçası; nefret daha fazla nefret...

bir kere meaametin süt dökmüş kuzu tavırları insanı çileden çıkarıyor. her dediğine süpersin hıncal abi, dalağını yiyim hıncal baba, hay ağzını öpiim hıncal üstad tarzı yorumlar yapması ayrı bir olay zaten.

son programda ise kayışlar koptu. mehmet hıncal abisinin isteği üzerine arda ve messinin üç gol ve üç asistlerini ekrana taşıdı ve bu görüntüler üzerinden hangisi daha iyi tartışması yapıldı. hıncal beyimiz messi- arda takasında messinin üzerine bol miktarda para isteyeceğini söylerken mehmet de ardanın sahanın 8(sekiz) bölgesinde oynayabildiğini, messinin arda gibi pas trafiğine giremediğini ve sorumluluk üstlenemediğini saçmaladı durdu. hıncal daha sonra messinin artık verecek hiç bir şeyi kalmadığını ardanınsa herşeyiyle hazır olduğunu yumurtladı. sanırsın messi 36 arda 19 yaşında. eğer artık kazandıracağı kupa kalmadı anlamında söylüyorsa messinin milii takım karnesini hatırlatırım. yani burada başarıya aç bir messi var. yani ardayı messiden daha fazla beğenebilirsin buna lafım olamaz ama popülist yorumlarla olmaz bu iş kılcalcım. halep ordaysa arşın burda derler adama.

kısacası günlerdir mail bombardımanına tutuyorum ntv sporu ve fuat akdağı. ama farkındayım daha kalabalık olmalıyız.