bugün

turk islam birligi sacmaligi

sikik yobazın en az kendisi kadar yobaz olsa bile bir tümcede "türk" geçtiğinde geçirdiği alerjinin kanıtı görülebilecek saçmalıktır.

Lan arkadaş Osmanlı'nın bütün ekonomik ve kültürel koşullarını, amaçlarını hiçe sayıp Cihat yapmak için sağa sola saldırdığını söyleyecek adamın aklına şaşarım. Anasını satayım Osmanlı Cihat için sağa sola saldırıyordu, Osmanlı'Ya saldıran Timur Cihad düşmanı mıydı?, Hadi o da Cihad yapsın, Osmanlı neydi o zaman? Hadi ikisininki de cihad olsun, Gayri-müslim ülkeler de mi savaşı cihad veya benzeri bir şey için savaşıyordu?

Haçlı seferleri Hristiyanların Müslümanlara sadece dini olarak düşman olmasından dolayı ortaya çıktı di mi?

Fatih Sultan Mehmed Han Roma imparatorluğunu üzerine devralmak istemesinin nedeni de Roma gibi, iskender gibi dünya medeniyeti kurmak değil sadece Oraya buraya müslümanlığı yaymak, hristiyanları ve hristiyanlığı yok etmek amacındaydı he?

ayrıca Türk adı tarihten silinirse "islam" da tarihten silinir. bunu 1500 yıllık islam tarihi göstermiştir. Farsın, arabın,onun bunun esamesi islam ortaya çıktıktan birkaç yüzyıl sonra okunmaz bile islam tarihinde. islamda coğrafyasında aydınlanmayı başlatan Timurdur, Haçlılar tarafından yok edilmesini önleyen Kılıç arslan, Batıya yayılmasını ve devamlılığını sağlayan da bilimum osmanlılardır. Bütün bunlara rağmen, Türklüğün bütün çabasına rağmen islam dünyası o din kardeşlerimiz olan Arabın, farsın, berberinin yüzünden harap ve bitap haldedir. Şimdi Tutup da Türk'ün diğer işe yaramaz islami toplumlarla ümmet gibi sorunlu bir kavramda eşit olduğunu hiç kimse iddia edemez. iddia eden tarihsel gerçekleri görmeyen kendi aşağılıklarını kabul etmek istemeyen soysuz araplardır.