tuvalet kağıdı

süper emici filli olanları mahbule gecer. cunku bu filler her turlu bok püsürü yalayıp yutabilmekte, özel parfümlü yapısı sayensinde popoları dokunulası hale getirmektedir.
bu doga guzelliklerinin yanısıra üzerinde durulması gereken üc hede vardır;
1) sadece bir tuvalet kagıdı deyip ishali, kabızı, isotlu salatalıklı dıskıyı zavallı fillere yutturmak gaddarlıktır, insanlıktan cıkmaktır. bu nedenle süper emici filli tuvalet kagıdı kullananlar beslenme sekline dikkat etmeli, tse damgalı sıcmalıdır.
2) tuvalet kagıdına sert hareketler yapılmamalı, filler sinirlendirilmemeli,kedilerden uzak tutulmalı, kullanılan tuvalet kagıtları gömulmelidir. kesinlikle suya atılmamalıdır. filler suda erir.
3) tuvalet kagıdı popaya cok yaklastırılmamalı, popoyla samimi olmasından korkulmalı, fillere cok da guvenilmemelidir. ne de olsa aylarca rafta kalmıs, karı yuzu gormemislerdir. göte mukayyet olunmalıdır.

kıssadan hisse: kaliteli tuvalet kagıdı kullanmak zor istir, emek ister, prospektüs ister, disi fil ister. bu nedenle kalitesiz tuvalet kagıdıyla popo tahrislerine etki eden bir ilac kullanılması tercih edilebilir.