bugün

demokratik bir ülkede zorunlu askerlik uygulanması

yunanistan, ermenistan, suriye, filistin gibi kardeş ülkelerimizde pkk militanlarının yetiştiğini unutanların; daha dün ermeniler, kürtler, rumlar tarafından çıkartılan ayaklanmaları öğrenmek istemeyenlerin, etrafta bu kadar çok düşman varken güçsüz bir orduya sahip türkiye nin ne halde olabileceğini düşünemeyen gerizekalıların anlayamayacağı durumdur.

anası, avradı, bacısı değersiz insan müsveddelerinin asla ve asla idrak edemeyeceği mevzudur.

köpek kadar, domuz kadar, şempanze kadar haysiyeti olmayan hümanoid yaşam formlarının; memleketin güçsüz düşmesinden dolayı milletin içerisine girebileceği melun durumları bildiği halde eleştirdiği uygulamadır.

bu haysiyetsiz el şeyiyle gerdeği erkeklikten sayan köpeklere sorsan; "bu devirde ordusuz ülkeye" hiç bir şey olmaz. natosu var amerikası var bilmem nesi var. kopenhag kriterleri, insan hakları mahkemeleri var.

daha dün; kadın çoluk çocuk denmeden soykırıma uğrayan, toplu mezarlarnında mavi kelebekler uçuşan; avrupanın ortasındaki memleket bosnayı bilir misin?

eşşek gibi bilirsin de, haysiyetin elvermez bilmeye. nerdeydi naton, nerdeydi baban amerika? nerdeydi kopenhagının kriterleri? haniydi insan hakları mahkemeleri?!

bu milletin kardeşlerini kesenleri görmemezlikten gelenler; yarın öbürgün bu milletin başına bir şey geldiğinde yardımına mı koşacaklar sanırsın? apoyu kim sakladı, pkk yı kim eğitti, pkk ya kim silah verdi; gerizekalı!

bu memlekette zorunlu askerlik uygulaması zorunludur! bunu görmeyen, görmezlikten gelen, bile bile sırf psikolojik savaşta amerikanın köpekliğini, pkk nın itliğini yapmak için eleştiren şerefsizin önde gidenidir.

bunları yapanları bu millet unutmamalıdır. bunları yapanların isminin altı kalın bir kalemle çizilmeli; hangi bayrağa hizmet ediyor belirlenmeli ve zamanı gelince o hizmet ettikleri bayraklar direkleriyle beraber kendilerine en möhkem yerden icazet edilmelidir. aksi düşünülemez.