bugün

en yakın arkadaşın karısını fışfışlamak

diyecekseniz olm sinan ne işin var böyle olaylarla? napalım alın yazısı. kız verecem diye tutturduysa yapacak bir şey yok doğal olarak. doğanın kurallarından biri çiftleşmek. gerçi burada ayrı bir parantez açıyorum. insan çiftleşmek haricinden canı sıkıldığında, üzüldüğünde, sevindiği seks yapan tek varlık.

haftanın yedi günün en az altı gününü birlikte geçirdiğim arkadaşımın üzgün hanımı burada yine ayrı bir parantez açıyorum, üzgün olmasının nedeni arkadaşımla ettiği kavgadır, kendileri benimle dertleşmek istedi. sonrası derin bir karanlık. nedeni rtük'ün koyduğu sansür değil elbette. zall'un sansürü burada devreye giriyor. üzüntüsünden kendini fışfışlatan bu kadının bir orospudan farkı nedir? hemen cevaplayalım para almaması. neyse arkadaşın durumu ise bambaşka. artık en yakın arkadaş tahtından şahsım tarafından indirilmesi farz oldu. burada üçüncü bir parantez açıyorum, siz değerli yuzırlarımızın da bu hareketi yapması farzdır zira kendileri illa ki bu tip olaylar yaşayacaklardır.

yok ben en yakın arkadaşıma ihanet etmem diyorsanız bir daha düşünün? siz evlenseniz, koynundaki sizin karınız olsa... arkadaşınız hayır diyerek gizli eşcinsellik belirtisinin bayrağını oraya diker miyid? yoksa kendi bayrağını başka yere mi dikerdi? içinize kurt mu düştü?

işin özeti şudur. en yakın arkadaşınız olsa dahi söz konusu kuku olunca olaylar değişir. belirli sınırları önceden çekmek gerekir. aksi taktirde en yakın arkadaşınız artık en yakın boynuzlu arkadaşınız olacaktır.