bugün

kız yurdu gerçekleri

1.Vaadedilenler asla gerçek çıkmaz...
24 saat sıcak su bulunduğu sölenir. kesintisiz internet bağlantısı oldu söylenir. Yurtta net daima gider gelir. hergün duş alsanız .göze batarsınız .imalı laflar başlar...
2. internette gözüken yurt odaları asla gerçek çıkmaz. o lüks geniş odalar sadece 2 tanedir. ve onu da yurdun devamlı müşterisi olan kızlardan biri yerleşmiştir.Sen zaten o odaya yerleşmeyi bekleyemeden yurttan illalah der çıkarsın .
3. Her Yurtta daima köstebek kızlar bulunur.Koğuş agası gibi yurt ağalarıdır bunlar. yurdun devamlı müşterisi olup ( indirimli kalırlar ) olan biten herşeyi müdüre sızdırırlar. Genelde canımlı cicimli ve özelliklede kuşumlu cümlelerle tanınabılırler.
4. Bir işinizin olması için defalarca müdüre gidip konuşmanız lazımdır.
5. Çok fazla talepte bulunursanız. Sorunlu olursunuz. Aman diyim yanılıpta sakın bişi istemeyin.
6. Kızların aslında ne kadar pis oldukları ancak kız yurtlarından anlaşılır.
7. Daima sizi gereksiz muhabbetlerle oyalıcak bir yurt çalışanı olur. banane yurt çalışanından dememek lazımdır. yemek ve bulaşık işleri ellerinden geçer. her insan gece 11 de açıkabılır.
8.kıskançlığın, laf sokmanın,kım ne giymiş diye göz süzmenin üst seviyede oldu yerlerdir.
9. ilk gün müthiş bir ilgi vardır. Sürekli bir problemin olup olmadığı yada memnun olup olmadınız sorulur.. şımarmayın bi hafta içinde kimsenin umrumda olmazsınız... hatta ciddi bir sorununuz oldunda sen yapıver .. bakarız gibi cümlelerle baştan savılırsınız...
10.yurdun devamlı müşterileri gece 2 de okey atabılır..
kız yurdu demek parayla rezil olmak demektir.......