bugün

facebook

altyapısıyla artık iyice saçmalamaya başlayan arkadaşlık sitesi , zira siteye girildiğinde "beni hatırla" butonu tıklandığı halde yeniden sayfa açıldığında tekrardan mail ve şifreyi istiyor.ya da profil sayfasında arkadaş olduğunuz birisi için yeniden "arkadaş olarak ekle" butonu beliriveriyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026