bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık11
- hırvatistan8
- şanssız bir insan olmak5
- beni özleyenler elime mum diksin14
- sümer dili5
- ılımlı islam3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- kadir mısıroğlu3
- belçika4
- iq testi4
- bey biraderler beydirler3
- almanya11
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- yunanistan29
- diyetteyken kitap okumak2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- türk ateisti7
- en köylü özelliğiniz4
- volvo v702
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- beynin dopamin salgılamaması3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- fransa5
- ispanya5
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- en son aldığınız iltifat14
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- portekiz5
- zorunlu eğitim7
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- ali vefa7
- sidretü l münteha4
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- sözlük çok bozdu3
- çomar müzikleri3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sevişirken video çekmek10
- tiroidli hanım3
her ne kadar varlığı devlet tarafından inkar edilse de, böyle bir oluşumun varolduğu teşkilattır. jandarma istihbarat ve terörle mücadele, jitem'in açılımıdır. gayri resmidir. güneydoğuda pkklıların kabusu olmuştur. akdeniz üniversitesi'nde silah sıkan elemanın da jitem elemanı olduğu dedikoduları, o zamanlar da bayağı bir ortalıkta dolaşıyordu. sonra ne oldu bilmiyorum açıkçası. jitem, kapalı bir örgüttür. bok atmaya çalışan da var, toz kondurmayan da. benim düşüncem ne peki bu durumda ? valla ismine bakıp yorumda bulunacaksak, eyvallah, güzel ve hayırlı birşeye benzediği gerçek ama bir de şu var devlet içinde devlet tanımı kabul edelim var, derin devlet de var. (bunu bülent ecevit bile söylemiş, dile dökmüş) demem o ki, yani devlet içindeki örgütlerin, kurumların ister legal, ister illegal, amaçlarının, görevlerinin ne olduğunu kestiremeyiz. zaten dışardaki bir vatandaş bu saydıklarımı kestirebilse zaten bunlar ''gizli'' olmaz. ha tahminler de bulunabilirsin, şöyledir, böyledir diyebilirsin. ama kesinlikle %100 budur diyemezsin. bana soracak olursanız. devletin böyle gizli oluşumlara az da olsa destek vermesi gerekmektedir çünkü dışarda da içerde de düşmanımız var bu bariz. bir şekilde bunları amaçlarından caydırmak lazım, bu da artık jitem ile mi olur, mit ile mi olur, derin devlet ile mi olur, ya da hepsi beraber mi olur bilemem. ama bir şeylerin yapılması artık gerekli. şiddet ise şiddeti en derinden vermeliyiz ki bunların anladığı tek dil bu. jitem, acımasız olabilir,birçok kirli işe de bulaşmış olabilir. ama ben askere güvenirim ve eğer asker bu durmdan haberdarsa bir bildikleri de var derim. belki çok sığ ve yanlış bir düşünce olabilir benim ki ama bence bu !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar