bugün

güzel kızlardaki çirkin erkek takıntısı

takıntı sahibi kızlar değil erkeklerdir. normal karşılamak lazım, çünkü erkekler de tıpkı kızlar gibi kendi aralarda yarışırlar. yalnız tek farkı, kızların hemcinslerine kendilerini beğendirmek için uğraşması, erkeklerin ise sadece kızlara odaklanarak beğenilmeyi amaçlaması. sonuçta bi beğenilme tutkusu var. ortak özellik olarak birbiriyle yarışmalarını ele alabiliriz.
kızların yarışı belli, daha güzel olayım da herkes beni kıskansın.
erkeklerin ki ise, bilindiği üzre hemcinsinden her konuda daha iyi olma uğralı şeklinde gösterir lakin kızlar konusunda daha bi iddialıdırlar. birbirlerine beraber oldukları kız sayısıyla, penislerinin uzunluklarıyla, atamadığı ama atma ihtimali olan gol pozisyonlarıyla hava atmaya çalışırlar.
buradaki durum ise, başka bir erkeğin güzel bir kızla olmasını hazmedememektir. kızın yanındaki erkek ne kadar yakışıklı olsa da durum değişmeyecektir. bak ortak bir payda daha, iki cins de hemcinsinden daha çirkin olduğunu düşünür. işte başta anlattığım savaşın sebebi de budur.
bırakın hatunları, beğendikleriyle birlikte olsunlar. zaten hatun kısmını anlamaya çalışmak saçmalık. erkek kısmını da anlayamamak saçmalık.